Zi importantă pentru Mihai și Elwira Petre! Fiica acestora și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum a fost răsfățată micuța Catinca

Astăzi a fost zi de sărbătoare în familia lui Mihai și a Elwirei Petre. Fiica acestora și-a sărbătorit ziua de naștere și a fost în centru atenției. Catinca a împlinit 10 ani și a fost sărbătorită așa cum se cuvine. Micuța a avut parte de multe surprize, a fost răsfățata zilei, iar urările și cadourile au curs pentru ea.

Fetița cea mare a lui Mihai și a Elwirei Petre a împlinit astăzi 10 ani. Catinca a fost sărbătorită în familie, iar cei doi părinți și surioara mai mică au avut grijă să o facă să se simtă specială. Cei trei i-au urat „La mulți ani!” încă de la prima oră a dimineții și au avut pregătite multe surprize pentru ea. Catinca a fost sărbătorită cu fast, iar tortul delicios de ciocolată a încununat totul.

Elwira Petre a împărtășit și cu fanii din mediul online câteva imagini de la petrecere și a avut pentru fetița sa un mesaj ce i-a impresionat pe internauți.

„Ai hotărât să vii în viața noastră chiar atunci când am visat cel mai puternic să devin mamă. Și ai răsturnat tot ce credeam că știam, ne-ai arătat ce înseamnă să iubești!

Îți doresc să ai ochi atenți, care să vadă lucrurile cu adevărat importante în viața. Îți doresc urechi care să asculte, mâini care să fie dornice să ajute. Îți doresc gura care rostește cuvinte din inimă și picioarele care să te ducă unde dorești. Dar mai ales, îți doresc inima care să te conducă în viață acolo unde găsești iubire. Iar eu promit să fiu lângă tine mereu! MAMA”, a scris Elwira Petre, pe rețelele sociale.

Fetița Elwirei și a lui Mihai Petre a împlinit 10 ani. Foto: Instagram

(CITEȘTE ȘI: ACTOR DE TELENOVELE ȘI ÎN SHOW-URI MARI JURAT, MIHAI PETRE DEZVĂLUIE CUM DE DANS S-A APUCAT: “AM VĂZUT ATÂTEA FETEEEE!”)

Mihai și Elwira Petre, al treilea copil?

Mihai și Elwira Petre formează de ani buni o familie fericită și unită. Cele două fetițe ale cuplului, Catinca și Ariana au întregit tabloul, iar acum totul este perfect. Însă, cei doi părinți nu s-ar supăra dacă în familia lor ar mai apărea încă un membru. Aceștia au mărturisit că inițial și-au dorit trei copii, însă au lăsat timpul să treacă și s-au concentrat asupra altor lucruri. Cei doi nu știu dacă familia lor se va mări în curând sau nu, dar își doresc mult acest lucru.

„Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate.”, declara Elwira Petre.

(VEZI ȘI: CE A FĂCUT MIHAI PETRE DUPĂ CE A CÂŞTIGAT „ASIA EXPRESS”. MESAJUL EMOŢIONANT TRANSMIS PE REŢELELE DE SOCIALIZARE)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *