Zi de doliu în lumea fotbalului! Un celebru fotbalist, antrenor și preşedinte de club s-a stins din viață

Este doliu în lumea fotbalului românesc. Un fost fotbalist, antrenor și președinte de club s-a stins din viață. Acesta a decedat la vârsta de 59 de ani. Anunțul trist a fost făcut public de echipa pe care a antrenat-o în ultimii ani. Cauza decesului nu este cunoscută încă.

Antrenorul Constantin Gîrjoabă s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. Aceasta a lăsat în urmă multă durere și numeroși fani îndoliați. Anunțul trist al decesului a fost făcut de clubul Farul Constanța. După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Constantin Gîrjoabă a devenit antrenor și președinte de club.

 „Familia Farului este de astăzi mai săracă, după ce fostul jucător, antrenor și președinte al clubului nostru, Constantin Gîrjoabă, a decedat la vârsta de 59 de ani ! A participat, alături de naționala României, la Campionatul Mondial U20 din Australia, unde tricolorii au obținut medaliile de bronz! Farul Constanța transmite condoleanțe familiei și putere de a depăși acest moment!#LegendeFarul #FarulSuntemToti”, a transmis Farul Constanța.

Constantin Gîrjoabă s-a stins din viață

(CITEȘTE ȘI: ZI DE DOLIU ÎN LUMEA FOTBALULUI! SINISA MIHAJLOVIC S-A STINS DIN VIAȚĂ LA NUMAI 53 DE ANI)

Constantin Gîrjoabă a decedat

Constantin Gîrjoabă a dat tot ce a avut mai bun în cariera sa. Acesta a evoluat pe postul de portar şi a activat la echipe precum Progresul, Sportul Studenţesc, Jiul Petroşani, Rapid Bucureşti, Callatis Mangalia şi Farul Constanţa.

După ce s-a retras de pe tern, Constantin Gîrjoabă nu a putut renunța la lumea fotbalului. A rămas conectat la aceasta și a devenit antrenor și președinte de club. Acesta a antrenat echipa Faru Constanța.

Punctul culminat al carierei lui Constantin Gîrjoabă le-a reprezentat prezența, alături de naționala României, la  Campionatul Mondial U20 din Australia. Atunci „tricolorii” au obținut medalii de bronz.

(VEZI ȘI: LUMEA SPORTULUI ESTE ÎN DOLIU! CONSTANTIN DINU „CAPONE”, FOST JUCĂTOR IMPORTANT ÎN NAȚIONALA DE RUGBY, S-A STINS DIN VIAȚĂ)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *