Vulpița ,,a revenit” în mediul online! În ce ipostază s-a filmat soția lui Viorel Stegaru, pe Instagram

Vulpița și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu o nouă postare. Deși are apariții din ce în ce mai rare în mediul online, soția lui Viorel Stegaru are grijă să își țină fanii la curent cu tot ceea ce apare nou în viața ei. De data aceasta, Veronica a postat pe Instagram un clip video, în timp ce era la nașa sa acasă. 

Veronic Stegaru este urmărită de un număr mare de persoane, în mediul online. În urma telenovelei ,,Vulpița și Viorel”, când cei doi soți au fost protagoniștii unor ipostaze amuzante, atenția celor de acasă a fost și este în continuare îndreptată asupra lor. Recent, Vulpița a postat pe Instagram un clip video în timp ce se află acasă la nașa ei, care a servit-o pe soția lui Viorel cu o porție de varză călită cu mămăliguță. Ea le-a și transmis un mesaj urmăritorilor săi.

(VEZI ȘI: VULPIŢA DE LA BLĂGEŞTI, GRAVIDĂ PENTRU A TREIA OARĂ?! CINE AR PUTEA FI TATĂL COPILULUI)

Veronica Stegaru, o nouă postare pe social media

Bucuroasă de nașii pe care îi are, Vulpița nu uită să le treacă pragul casei. Ei, la rândul lor, o servesc cu ce au mai bun prin casă. După cum se vede în clipul video de mai jos, Veronica se află în casa nașei sale și servește mâncarea pe care aceasta i-a pregătit-o.

,,Sunt la nașa. Mi-a gătit varză călită și cu mămăliguță. Nașa e cea mai bună, e super. Am nașă drăguță. Hai și voi!”, a spus Vulpița, în timp ce prezenta mâncarea.

Dezvăluiri din viața personală a soților Stegaru

După ce au luat decizia de a renunța la viața din București, soții Stegaru au crezut de cuviință că este mai bine să revină în comuna vasluiană Blăgești. Așa cum era de așteptat, oamenii din sat nu îi mai priveau ca pe niște simple persoane, întrucât apariția lor pe micile ecrane i-a lăsat mască. Totuși, după ce au decis să își vadă de viața pe care o aveau înainte, o vecină a făcut noi dezvăluiri despre relația dintre Viorel și Veronica Stegaru.

(CITEȘTE ȘI: TRĂIESC ÎN SĂRĂCIE! CUM ARATĂ CASA ÎN CARE LOCUIESC VULPIȚA ȘI VIOREL, ÎN SATUL BLĂGEȘTI DIN VASLUI)

Vecina soților Stegaru a făcut noi dezvăluiri despre cei doi soți. Sursă foto: arhivă presă

„Când s-au întors de la televizor, oamenii pe aici pe la noi se uitau așa la ei, cu mirare. Nu au fost jigniți sau ceva. Pur și simplu ne miram și noi că au ajuns acolo. Prin sat s-au spus de multe ori despre Veronica vorbe urâte. Ba că pleacă cu unul, cu altul, ba că nu are grijă de copil, atunci când avea doar fetița.

O fi fost așa, mamă, dar și Viorel o mai bătea. Profita de faptul că e mai mare decât ea și ea n-are unde să se ducă. S-a măritat cu el de mică, să ducă și ea o viață mai bună. Ai ei sunt mai săraci, cu mai puține posibilități.

Nici casa lor nu se învârte după soare… o fi gândit și ea că trăiește mai bine. A râs lumea de ea atunci când a apărut filmarea aia când face „prostii” pe câmp. A trăit cu rușine, dar lumea a uitat, mamă. Că se uită. Au venit altele care s-au întâmplat”, a declarat doamna Mioara, potrivit fanatik.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *