Vrei să comanzi mâncare acasă, de Crăciun? Câți lei trebuie să plătești pentru o porție de sarmale sau un platou rece

Dacă ți-ai pus în minte anul acesta să nu gătești de Crăciun și să comanzi direct acasă mâncarea de la restaurante sau localuri, atunci trebuie să îți „înarmezi” portofelul! Iată câți lei trebuie să plătești pentru o porție de sarmale, ciorbă sau un platou rece.

Pe 25 decembrie este Crăciunul, iar bucătarii din cadrul restaurantelor lucrează de zor. Abia mai fac față comenzilor care le vin din partea clienților! De câțiva ani, din ce în ce mai multe persoane apelează la serviciile de catering sau ale localurilor și restaurantelor, în preajma sărbătorilor de iarnă, în ideea de a nu mai pierde timp în bucătărie, pentru a pregăti mâncărurile delicioase. Și anul acesta, multe persoane s-au îndreptat spre a comanda mâncare de la restaurant, printre care celebrele sarmale, fripturi, platouri reci, ciorbe sau salate specifice sezonului. În cele ce urmează, vei afla prețurile pentru câteva dintre produsele care vor „trona” pe mesele românilor.

Vezi și „JECMĂNEALĂ TOTALĂ!” CÂȚI LEI A DAT UN TURIST ROMÂN PENTRU O BERE LA 0.33 LITRI ÎNTR-UN RESTAURANT DIN AEROPORTUL OTOPENI

Cât costă o porție de sarmale de la restaurant, pentru masa de Crăciun?

De pildă, în București, dacă vrei să comanzi o porție de 5 sarmale cu mămăligă, aceasta va costa 25 de lei. Pe de altă parte, același preț îl vei regăsi și în Cluj-Napoca. De exemplu, angajații unui restaurant au lucrat încontinuu, reușind să facă nu mai puțin de 2000 de sarmale pentru clienții care așteapt, cu nerăbdare, să găsească pe masa de Crăciun bucatele gustoase. Sarmalele sunt făcute după rețeta clasică, potrivit observatornews.ro.

Pe de altă parte, persoanele care doresc să se înfrupte dintr-un platou rece trebuie să scoată din buzunare minimum 50 de lei, depinzând de mărimea porției. Astfel de platouri pot fi regăsite și în supermarketuri.

Citește și CÂTE ZILE POT FI PĂSTRATE SARMALELE ÎN FRIGIDER, DE FAPT. GREȘEALA PE CARE O FAC MULTE GOSPODINE

Sursă foto: Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *