Vlăduța Lupău, de urgență la spital! Ce a pățit artista: ”Nu ajung la spectacolul de la Chișinău”

Joi dimineața, Vladuța Lupău (31 de ani) a ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj Napoca. Interpreta și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că se confruntă cu probleme de sănătate. În aceste circumstanțe, a anunțat și absența sa de la festivalul de muzică, unde era așteptată seara. 

Vlăduța Lupău a postat o fotografie în care se poate vedea clar că se află la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj Napoca, așa cum scrie și pe brățara sa. La ora 09:39, vedeta era deja la instituția medicală, pentru a primi îngrijiri. Până la acest moment, artista nu a dezvăluit ce problemă concretă, dar a precizat faptul că nu va putea să-și susțină concertul de diseară. Mai mult, în urmă cu câteva zile, a spus că  nu se simte deloc bine.

„Din motive de sănătate, nu ajung azi la spectacolul de la Chișinău al Fraților Advahov. Ne vedem la următorul Noroc Fest”, a spus interpreta pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău a ajuns la spital. Sursă foto: Instagram

(CITEȘTE ȘI: Ce probleme are Vlăduța Lupău după sarcină. Artista nu a respectat recomandările medicului: „Eu am făcut greșeala să…”)

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Vlăduța Lupău

În urmă cu câteva zile, interpreta a mărturisit că nu și-a luat vitaminele după ce a născut, motiv pentru care nu se simte deloc bine.

„Cele care sunteți însărcinate sau ați născut, neapărat să luați vitaminele pe care vi le recomandă ginecologul după sarcină. Eu am făcut greșeala și nu le-am luat. Cred că de acolo mă dor și oasele și articulațiile, îmi cade și părul.

Nu le-am luat, că m-am văzut cu sacii în car și nu le-am luat. Sincer, dacă aș da timpul înapoi aș lua cred că pachetul dublu, numai să scap de chestiile astea.

Dar, vă rog, cele care vreți să mă ascultați, ascultați-o pe sora voastră și nu faceți greșeala asta. Luați toate medicamentele pe care vi le recomandă doctorul, după ce nașteți!”, a fost mesajul transmis de Vlăduța pe contul ei de Instagram.

(CITEȘTE ȘI: Vlăduța Lupău, foc și pară pe Wizz Air, după mai bine de 7 ore pe aeroport: „Bătaie de joc! Companie de…”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *