Vladimir Putin, măsură disperată pentru a învinge Ucraina. Planul halucinant al președintelui Rusiei

După ce armata Rusiei a sărăcit cu mai bine de 100.000 de soldați, Vladimir Putin scoate „artileria grea”. Liderul de la Kremlin a găsit poate una dintre cele mai neașteptate strategii de război. Planul neobișnuit va înlocui atacatorii cu câini.  

La mai bine de zece luni de la începerea atacului asupra Ucrainei, Vladimir Putin recurge la noi tactici. Oficialii de la Kremlin ar lua în calcul chiar să accepte un atac nemaivăzut asupra adversarilor.

Potrivit spuselor deputatului  Partidului Comunist din orașul Oryol, Vladimir Viktor Makarov, următorul pas pe care îl ia în calcul Rusia este să utilizeze câinii fără stăpân pentru a încurca adversarii.

(CITEȘTE ȘI: Vladimir Putin a descoperit locul în care se află „bomba murdară” a Ucrainei. Ce va face liderul Kremlinului în cazul în care va izbucni un război nuclear)

Ce presupune viitoarea mișcare a lui Vladimir Putin contra Ucrainei

Pentru a rezolva atât problema animalelor fără stăpân, cât și pe cea a epuizării armatei, Rusia ar urma să trimită la atac câinii vagabonzi. Animalele vor fi dresate pentru a ataca tancurile ucrainenilor, în locul atacatorilor kamikaze.

Lunea aceasta, parlamentarii ruși au discutat un proiect de lege care presupune antrenarea câinilor lipsiți de stăpân pentru a fi trimiși la război, în locul atacatorilor sinucigași. Chiar dacă ideea era aproape de a se pune în practică, moțiunea nu a reușit să treacă din prima, fiind pusă problema logisticii. Într-adevăr, ar fi extrem de dificil, poate chiar imposibil, să fie trimiși câini ucigași peste graniță.

Încă un posibil motiv pentru care proiectul nu a reușit să treacă de vot, așa cum susține Mark Hertling, fostul general comandant al Armatei Statelor Unite în Europa, ar fi cel al antrenării propriu-zise a animalelor.

(CITEȘTE ȘI: SUA trage un semnal de alarmă cu privire la folosirea armamentului de către Rusia: „Este periculoasă și iresponsabilă”. Vrea Vladimir Putin să lanseze un atac nuclear?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *