Vladimir Drăghia și soția lui, vacanță pe lux și opulență înainte de sărbători. Ce destinație exotică au ales cei doi

Vladimir Drăghia și-a luat soția și cele două fetițe și au plecat într-o vacanță de vis. Și de această dată, cei doi au ales o destinație exotică, însă nu Dubaiul, așa cum s-au obișnuit până acum. Totuși nici prea departe de Emirate, căci aceștia au demonstrat deja că sunt pasionați de lumea arabă. 

Actorul împreună cu soția sa, Alice Cavaleru au postat o mulțime de fotografii pe instastory și și-au lăsat fanii să ghicească ce destinație au ales. La început, internauții au crezut că vor merge tot în Dubai, însă cei doi au ales o altă locație din Emirate. Cert este că peisajele sunt de vis, iar locul unde s-au cazat nu poate fi descris decât prin lux și opulență. Zora, fiica cea mare a celor doi se bucură enorm de vacanța petrecută alături de părinți, iar pentru micuța Alegra a fost primul zbor de când a venit pe lume.

Vladimir Drăghia a plecat în vacanță cu familia

Se pare că Alice și Vladimir Drăghia și-au dorit să-și petreacă concediul în formație completă de această dată, luându-și și fetițele cu ei. Imaginile cu micuțele sunt adorabile, iar cazarea pe care au ales-o este senzațională. Familia actorului se bucură de un dormitor ca-n basme și de un peisaj exotic pe măsură.

VEZI ȘI: ALICE CAVALERU A FOST EXTERNATĂ DIN SPITAL. CU CE PROBLEME S-A CONFRUNTAT IMEDIAT DUPĂ NAȘTERE

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, vacanță exotică (Sursă: Instagram)

CITEȘTE ȘI: „DON JUAN-UL” DE ALTĂDATĂ S-A FĂCUT BĂIAT DE CASĂ! VLADIMIR DRĂGHIA ȘI-A DUS SOȚIA ȘI BEBELUȘUL LA UTOPIA

Vladimir Drăghia a recunoscut că nu-și permite vacanțe scumpe

În urmă cu ceva timp, Vladimir Drăghia recunoștea în fața fanilor că nu își permite să arunce banii pe vacanțe costisitoare. Anul trecut, fostul înotător de performanță mărturisea că și-a dorit să ajungă cu familia, în Maldive, însă bugetul i-a fost limitat.

„Am vrut să plecăm în Maldive, recunosc, dar era și prea devreme și prea scump. Am văzut că toată lumea s-a dus acolo, ocazie cu care mi-am dat seama că sunt și mai sărac decât credeam”, a mărturisit Vladimir Drăghia, pe contul său de Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *