Violeta, o adevărată domnișoară. Cum arată fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. la 15 ani. GALERIE FOTO

Pe data de 15 decembrie 2022, fiica Andreei Marin a împlinit 15 ani. „Zâna Surprizelor” se poate lăuda cu felul în care arată superba domnișoară, singurul ei copil. Pentru a marca aniversarea, Andreea Marin a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

Andreea Marin se poate declara o mămică fericită! Violeta, singurul ei copil, îi seamănă leit. Cele două au o relație specială, fiind și cele mai bune prietene, așa cum a mărturisit, în repetate rânduri, fosta prezentatoare TV.

Violeta este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior. Joia aceasta, a împlinit 15 ani, moment pe care mama sa l-a marcat cu o postare emoționantă pe rețelele de socializare:

„Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu. La bine și la greu, dragostea mea! La mulți ani, Violeta mea!”, a spus „Zâna Surprizelor” pe rețelele de socializare.

În decursul anilor, tânăra domnișoară s-a schimbat enorm. Pentru a vedea cum arată acum și asemănarea izbitoare cu mama sa, vedeți imaginile din GALERIA FOTO a acestui articol.

(CITEȘTE ȘI: Andreea Marin se pregătește pentru un mega proiect. Cu siguranță nimeni nu se aștepta la asta!)

Ce mesaj emoționat a primit Violeta de la fratele ei, Radu Ștefan

Ștefan Bănică Jr. are trei copii: Violeta (15 ani), Radu Ștefan (20 de ani) și Alexandru (3 ani). Primii doi, având vârste apropiate, se înțeleg de minune și des postează fotografii împreună. Astfel, ziua de naștere a surorii sale nu putea trece fără o postare din care să reiasă cât de mult înseamnă pentru el.

Radu Ștefan i-a făcut o urare superbă surorii lui, Violeta. Sursă foto: Instagram

„Te iubesc prea mult… La mulți ani!❤️” , a spus Radu Ștefan.

(CITEȘTE ȘI: TOP 30 pofticioase din showbiz. Cine o face mai bine dintre: Andreea Marin, Theo Rose, Andreea Bălan sau Anna Lesko?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *