Viktor Orban a cinat, în secret, într-un separeu din București! A comandat tartar de somon și…

Viktor Orban a făcut o vizită fulger în România și a participat la cină în trei persoane, la un restaurant de lux din zona 1 Mai. “Brigada” a avut parte de un ospăț pe cinste, iar CANCAN.RO are toate detaliile, precum și imagini în exclusivitate. Premierul Ungariei a fost păzit mai ceva ca un șef de stat, SPP-iștii fiind în alertă maximă.

La invitația lui Kelemen Hunor, Viktor Orban a venit la București pentru o întâlnire ca între prieteni și vorbitori de aceeași limbă. La Trattoria Il Calcio și-au răsfățat papilele gustative cei doi politicieni. Cu tartar de somn și somon, dar și cu biban de mare și-au potolit foamea premierul Ungariei și viceprim-ministrul României.

(VEZI AICI: ȘOCANT! UN INTERLOP CONDAMNAT DEFINITIV ÎN ROMÂNIA A APĂRUT ÎN FOTOGRAFII ALĂTURI DE UN POLITICIAN DIN GUVERNUL LUI VIKTOR ORBAN)

Nu au consumat alcool

Nici unul dintre ei nu a pus, însă, gura pe alcool. Au preferat apa plată. În local, pentru a fi mai comod, Viktor Orban a renunțat la sacou. A fost, cu siguranță, o cină pe placul lui. Însă, înainte ca politicienii să ajungă la restaurant, a fost forfotă mare. SPP-iștii au “curățat” ca la carte locul și au solicitat un separeu.

Viktor Orban, cină la Il Calcio (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

SPP-iștii, în alertă maximă

Nu au anunțat pe nimeni că-l vor avea invitat pe Viktor Orban, precizând doar că va fi o persoană de la Ambasada Ungariei. În plus, produsele pe care premierul Ungariei și viceprim-ministrul României le-au consumat au fost verificate. Cei doi au părăsit localul în jurul orelor 23:00, păziți ca-n filme de trupele speciale, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO.

Viktor Orban și Kelemen Hunor ies din restaurant (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

(NU RATA: PREMIERUL VIKTOR ORBAN IRONIZEAZĂ ROMÂNIA PE FONDUL „TENSIUNILOR” CU PREȘEDINȚIA. ȘEFUL GUVERNULUI DE LA BUDAPESTA A POSTAT IMAGINE INCREDIBILĂ. UNGARIA MARE, CU TOT CU TRANSILVANIA. FOTO)

Orban le-a călcat pe urme lui Biden și Johannis

Reamintim că restaurantul din zona 1 Mai nu este deloc străin de politicieni celebri. În trecut, acolo și-au potolit foamea Joe Biden (înainte să devină președintele Statelor Unite ale Americii), dar și Klaus Iohannis, cel mai puternic om în România. Viktor Orban le-a călcat pe urme, iar dacă tradiția se respectă ar putea ajunge și el președinte, dar în Ungaria.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *