„Videochatistul” scandalagiu plătește „postaci” să-l facă viral: Obu încearcă (fără succes) să fie Tate

Vlad Obu, „videochatistul” care a băgat spaima în oamenii de pe litoral anul trecut, încearcă să se ridice la „nivelul” fraților Tate. Adică interlopii cu afaceri bazate pe videochat și presupuse fapte de proxenetism. Vlăduț apelează la aceeași metodă de a deveni viral pe care o aplică „celebrul” Andrew Tate! Numai că el se dă „pe față”, pe Instagram. Și nici nu prea i-a ieșit cum i-a ieșit idolului său. CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile! 

Vlad Obu și-a făcut podcast. Acolo invită nume cunoscute din așa zisul showbiz autothon pentru discuții. Vă dați seama că oamenii din showbizul adevărat care au imagini si cariere respectabile nu au cum să îi calce pragul unui infractor, dar asta e altă poveste. Nivelul discuțiilor este unul limitat la bani și șmecherie. Mereu Obu e înconjurat de multe fetele tunate, vezi Doamne pentru dezbaterea subiectelor. Să pară că el e înconjurat de femei, fix ca în club. Dar lumea vorbește că le plătește pentru a sta lângă el la masă. Asta este altă poveste…Cliente false la podcast…Ferească Dumnezeu! :))

Vlad Obu și-o „arde” ca Andrew Tate, dar nu-i prea iese

Ideea e că „videochatistul” își dorește cu ardoare să devină viral. La fel ca cei care l-au „educat”. Frații Tate. Numai că el este departe de interlopii frați. Căci CANCAN.RO v-a prezentat că frații Tate au sute de postaci grupați într-un singur canal de Telegram, iar acolo, cei doi frați interlopi postează content cu ei. Imediat, „sateliții” lor plătiți postează masiv pe Tik Tok (Vezi AICI detalii).

Vlăduț se descurcă și el cu poate. N-ar avea canal de Telegram, dar el o face altfel. Patronașul de videochat face postări fracvente pe Instagram, cam de fiecare dată când apare câte un material nou-filmat, în care le spune oamenilor cum pot face niște bani de buzunar. Îi îndeamnă să taie porțiuni din interviurile lui și să le posteze pe canalele lor de TikTok, iar cei care fac asta primesc câte 100 de lei la fiecare 100.000 de vizualizări. În acest sens, tot TikTok-ul a fost umplut cu activitatea lui. Cu bucăți din podcast.

Vlad Obu vrea să devină viral cu un conținut negativ / (Sursa: Instagram)

(NU RATA: ”Spaima litoralului” a lovit pe zebră! Vlad Obu continuă șirul aroganțelor: a dat Mamaia pe București și …)

Vlad Obu a fost „crescut” de frații Tate

„Videochatistul” a fost, pentru o bună perioadă, umbra fraților Tate. Mergea cu ei peste tot și era destul de supus în perioada lui de început.  În momentul în care a simțit că e „pregătit” să se bage în „față”, Vlad Obu s-a remarcat cu acțiuni scandaloase. În Mamaia, în 2021, „videochatistul” a început să arunce cu scaune de metal, de la balconul unui hotel, peste mașini. A urmat, ca spre dimineață, să arunce cu sticle de votcă de la etaj, cu intenția de a lovi două tinere care treceau pe stradă în acel moment. În ciuda faptului că amicii lui care erau prezenți nu încurajau gestul, nimic nu l-a făcut să se oprească.

Punctul culminant a fost atunci când el a oprit mai multe femei pe stradă, spunându-le că le va plăti cu 2.000 de lei dacă își omoară copii. Imaginile cu faptele lui au fost filmate și postate pe rețelele de socializare. Un astfel de personaj ar trebui să fie în spatele gratiilor, nu în libertate cu postări scandaloase care pot influența negativ tinerii care aproape că dorm pe rețelele de socializare.

Nu s-a oprit nici măcar în momentul în care a fost reținut de autorități, căci a continuat șirul aroganțelor prin cluburile din Capitală.

Chiar în urmă cu o lună, Vlad Obu a fost personajul principal într-un episod demn de filmele cu „Van Damme” și a lovit un individ, la Nuba, pentru că acesta s-a apropiat de masa lui și le-a „deranjat” pe fetele care erau invitatele „videochatistului” (Vezi AICI detalii).
Vlad Obu pare de neoprit / (Sursa: CANCAN.RO)

(VEZI ȘI: Scandalagiul Vlad Obu face încă o „victimă”. Se tatuează și ea cu chipul lui? Ce fată de oraș a combinat „videochatistul”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *