Veste bună pentru români. Începând de astăzi, 19 decembrie, se dau 400 de lei de persoană. Iată cum poți beneficia de acești bani

Astăzi, 19 decembrie, a intrat în vigoare o nouă lege potrivit căreia românii vor beneficia de o nouă sumă de bani. Anunțul a fost făcut chiar de către Administrația Fondului pentru Mediu. Astfel, vorbim despre o nouă etapă din Programul Rabla pentru Electrocasnice. Dacă ai nevoie să îți achiziționezi noi dispozitive, este un moment oportun.

Începând de astăzi, românii se pot înscrie în cea de-a treia etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice. Se oferă suma de 400 de lei, pentru cei care vor să își achiziționeze produse din categoria: uscătoare de rufe și aspiratoare, dar și aparate de aer condiționat. Iată toate informațiile pe care trebuie să le știi, dacă vrei să te înscrii în această etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice.

(VEZI ȘI: PARCĂRI GRATUITE ÎN CAPITALĂ. CINE SUNT ȘOFERII CARE POT PARCA FĂRĂ SĂ PLĂTEASCĂ TAXĂ)

Veste bună pentru românii care vor să-și achiziționeze produse electrocasnice

Începând de astăzi, cetățenii români interesați de achizițonarea unor noi produse electrocasnice tip aparat de aer condiționat, aspirator sau uscător de rufe, pot cere eliberarea unui voucher.

Anunțul a fost făcut chiar de către Administrația Fondului pentru Mediu. Reprezentanții au anunțat faptul că persoanele fizice interesate de achizițonarea de noi produse electrocasnice trebuie să se înscrie în cea de-a treia etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice.

Se dau noi bani pentru Proagramul Rabla pentru Electrocasnice. Sursă foto: Arhivă

,,Începând de azi, ora 10:00, persoanele fizice se pot înscrie în a treia etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare”, se arată în mesajul transmis de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), potrivit informațiilor oferite de capital.ro.

(CITEȘTE ȘI: VESTE BUNĂ PENTRU ROMÂNI! SALARIILE CUPRINSE ÎNTRE 3.000 ȘI 5.000 DE LEI VOR FI MĂRITE. CÂȚI BANI SE VOR ACORDA ÎN PLUS)

De asemenea, este important de reținut faptul că selecția voucherelor din etapa a treia a Programului Rabla pentru Electrocasnice are un termen. Mai mult decât atât, selecția acestor vouchere din cadrul celei de-a treia etapă se va face până la data de 23 decembrie, ora 23:59, sau până când va fi epuizat bugetul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *