Vedetele care au cele mai scumpe tarife la evenimente. Smiley și Loredana Groza te lasă fără bani în buzunare!

Cât te costă să-ți cânte Smiley, Delia sau Loredana Groza, se întreabă mulți dintre cei care își doresc să aibă parte de un eveniment special în familie, sau care vor să asigure succesul unui program de club. Ei bine, trebuie să știi că bugetul de care ai nevoie nu va fi unul deloc mic. Artiștii noștri te vor lăsa cu siguranță fără bani în portofel!

Artiștii noștri nu își subapreciază deloc valoarea, așa că atunci când vine vorba de onorariile lor, indiferent cine ai fi, trebuie să ai în buzunare o adevărată avere ca să-ți cânte la petrecere. Știu exact că pot ridica publicul în picioare, așa că tarifele lor sunt pe măsură!

Loredana Groza și Smiley cer sume colosale la evenimente

La cei 52 de ani, Loredana Groza rămâne fără îndoială campioana câștigurilor pentru un concert corporate de aproximativ 60 de minute. Artista cere 15.500 de euro pentru un show cu adevărat electrizant. De cealaltă parte, Smiley, fostul ei partener de scaun de la „Vocea României”, cere 12.000 de euro pentru un spectacol care să facă furori în rândul publicului.

NU RATA: PUSĂ LA ZID DE MAMA LUI THEO ROSE, CARMEN HARRA FACE O NOUĂ PREVIZIUNE DESPRE RELAŢIA ARTISTEI CU ANGHEL DAMIAN: „NU SUNT SUFLETE PERECHE”

Loredana Groza cere peste 15.000 de euro la un eveniment (Sursă: Facebook)

Ștefan Bănică Jr. și Delia Matache îți vor goli buzunarele

Smiley și Loredana Groza nu sunt singurii din această listă. Cei doi sunt urmați și de alți colegi de breaslă, precum Delia Matache, jurata de la „iUmor” ce nu ține deloc cont de bugetele românilor. Artista nu încasează nici mai mult, nici mai puțin de 12.500 de euro la un eveniment. Nici Ștefan Bănică Jr. nu se lasă mai prejos. Acesta umple Sala Platului până la refuz în fiecare an, de Crăciun așa că nu uită să-și ridice standardele. Artistul are un preț „de catalog”, mai exact 10.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: ADINA BUZATU, NEMILOASĂ CU ȚINUTELE DE LA GALA “ELLE”! A „TAXAT” ȘI A „FELICITAT”! CUM S-AU PREZENTAT INNA, MONICA BÂRLĂDEANU SAU IRINA RIMES

Ștefan Bănică nu-ți cântă la eveniment fără 10.000 de euro (Sursă: Facebook)

Alex Velea și Antonia cer sume uriașe pentru onorariile lor

Cine își dorește să-i aibă la petrecere pe Alex Velea și Antonia trebuie să își umple buzunarele dinainte să-i contacteze. Cei doi artiști care formează un cuplu și în viața reală, vin să-ți onoreze evenimentul pentru nu mai puțin de 10.000 de euro. Însă, nu-ți vor cânta toată ziua, ci vor face un spectacol de numai 45 de minute pe această sumă.

Antonia și Alex Velea îți onorează petrecerea contra unei sumei de 10.000 de euro (Sursă: Facebook)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *