Val de critici la adresa lui Ciprian Tătărușanu, după o nouă prestație „palidă” în tricoul Milanului

AC Milan a pierdut marți seară în fața celor de la Arsenal (2-1) în cadrul unei partide amicale, iar Ciprian Tătărușanu a avut o nouă prestație îndoielnică, taxată dur de fanii campioanei Italiei.

Ciprian TatarusanuFoto: Spada / LaPresse / Profimedia

Presa italiană, dezamăgită de Ciprian Tătărușanu – Mesaje dure din partea fanilor

Italienii de la Sempremilan au făcut o analiza asupra prestației portarului român și nu s-au ferit să îl taxeze pe acesta, în urma eșecului cu Arsenal.

„Adli și Vranckx au impresionat, dar Rebic și Tătărușanu au dezamăgit în înfrângerea cu Arsenal. Lucrurile s-au schimbat pentru AC Milan după primele 20 de minute, începând cu lovitura liberă a lui Odegaard, care a trecut peste zid.

Cu Tătărușanu înrădăcinat la locul său, românul nu era absolut deloc pregătit să aibă o intervenție, deși, poate, nici măcar nu ar fi ajuns la minge.

În minutul 42, Nelson a dublat avantajul după o altă acțiune îndoielnică a lui Tătărușanu, care, fără niciun fel de presiune, i-a dat mingea lui Viera, după o pasă proastă, care l-a servit pe Nelson.” – au scris aceștia.

Mai mult decât atât, suporterii campioanei Italiei l-au criticat aspru pe portarul român în vârstă de 36 ani și i-au transmis mai multe mesaje.

– „Singurul motiv pentru care ne cereți bani să vedem acest meci ar trebui să fie folosirea lor pentru rezilierea contractului lui Ciprian Tătărușanu.”

– „Trebuie să îi redăm lui Tătărușanu vederea pe care o avea înainte să se opereze.”

– „Suntem pe locul 2 în campionat și ne batem la titlu cu Tătărușanu în poartă, Pioli este un geniu.”

– „Plătim taxa de a-l avea în poartă pe Tătărușanu. Cel mai slab din istorie.”

– „Cum mai poate fi Ciprian Tătărușanu la AC Milan? Un adevărat dezastru.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *