Un Crăciun altfel. Meteorologii vin cu noi avertizări și informații despre cum va fi vremea în următoarele zile

Iubitorii de căldură se vor bucura de noile avertizări ale meteorologilor. Au mai rămas doar câteva zile până la Crăciun, sărbătoarea cea mai iubită și așteptată de către români. Totuși, deși mulți speră de la an la an să aibă parte de un Crăciun ca în copilărie, cu zăpadă și o atmosferă specifică, veștile nu sunt prea bune pentru ei. 

Meteorologul Iris Răducanu a venit cu noi informații referitoare la temperaturile de care vom avea parte în perioada Crăciunului. Potrivit informațiilor oferite, vremea va fi mult mai caldă în acest an. Iată care sunt valorile termice pentru mai multe regiuni.

(VEZI ȘI: MIRELA VAIDA SE PREGĂTEȘTE INTENS DE CRĂCIUN! RITUALUL PE CARE VEDETA ÎL RESPECTĂ CU SFINȚENIE ÎN FIECARE AN)

Cum va fi vremea de Crăciun. Temperaturile la care trebuie să ne așteptăm

Potrivit informațiilor emise de către meteorologi, valorile din termometre vor fi mult mai ridicate în această săptămână, față de anii trecuți. În estul Transilvaniei, termometrele vor arăta -3 grade. Pe litoral, valorile termice vor fi de 6 grade, iar termometrele vor arăta cu cel mult 2 sau 4 grade Celsius mai mult în aceste zile, la nivelul întregii țări.

În jumătatea de nord a României vor apărea precipitații. În restul zonelor, ceața își va face simțită prezența în perioada dimineții și a serii. La munte, vor fi precipitații de sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vremea de Crăciun. Sursă foto: Pixabay.com

(CITEȘTE ȘI: NU ESTE O EROARE! IREAL CU CÂȚI LEI SE VINDE 1 KILOGRAM DE CEAPĂ ÎN PIAȚA BUCUR OBOR DIN BUCUREȘTI ACUM, CU 9 ZILE ÎNAINTE DE CRĂCIUN)

„Pentru Crăciun, din estimările pe care le avem la această dată, ne așteptăm la o vreme mai caldă decât în mod obișnuit. Dacă valorile termice specifice acestei perioade sunt cuprinse între -3 grade în estul Transilvaniei, 6 grade pe litoral, ne așteptăm la valori termice cu 2-3, poate chiar 4 grade mai ridicate decât zilele acestea la nivelul întregii țări.

În ceea ce privește precipitațiile, ne așteptăm doar în jumătatea de nord a teritoriului, izolat la precipitații mixte, iar în restul teritoriului să avem parte în dimineți și nopți de ceață”, este informația oferită de meteorologul Iris Răducanu, conform europafm.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *