Un clujean a fost dat dispărut într-o localitate din Bistrița-Năsăud. A mers să se plimbe în pădure și nu s-a mai întors. Poliția este în alertă!

Miercuri, 14 decembrie, un clujean în vârstă de 29 de ani, care se afla la casă de vacanță a familiei din localitatea Sigmir, județul Bistrița-Năsăud a dispărut fără urmă. Tânărul ieșise la plimbare cu câinele său într-o pădure din apropiere și nu s-a mai întors. 

ROBA RĂZVAN ROBERT, în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca, se afla miercuri la casa de vacanță a familiei din localitatea SigmirBistrița-Năsăud. În jurul prânzului, tânărul a decis să iasă la o plimbare cu câinele său în pădurea din localitate, acolo unde, potrivit apropiaților, a stat aproximativ o oră.

La o oră după plecare, patrupedul s-a întors la cabană fără stăpân. Răzvan a fost căutat de familie, însă fără niciun rezulat. În cele din urmă apropiații au sunat la 112. De miercuri seara, tânărul este căutat de polițiști, o echipă de jandarmi, pompieri, salvamontiști și zeci de voluntari.

SEMNALMENTE

Bărbatul are 1,80 metri, 80 de kilograme aproximativ, păr scurt brunet, iar la data dispariției purta o geacă de fâș albastră, blugi și bocanci de culoare neagră, potrivit IPJ Bistrița-Năsăud. 

Oricine poate oferi informații cu privire la acesta, este rugat să sune la Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *