Ultimele imagini cu Mădălina Cojocari, fetița de 11 ani dispărută de o lună

Mădălina Cojocari (11 ani) din Carolina de Nord a fost văzută ultima dată în data de 23 noiembrie 2022. Părinții copilei au anunțat dispariția ei abia în data de 15 decembrie. Care este motivul pentru care mama acesteia nu a anunțat autoritățile mai devreme.

Dispariția Mădălinei Cojocari, o fetiță de 11 ani din Carolina de Nord, SUA, a fost anunțată în data de 15 decembrie, chiar dacă aceasta a dispărut pe 23 noiembrie.

Părinții copilei, Diana Cojocari (37 de ani) din Republica Moldova, și pe tatăl ei vitreg, Christopher Palmiter (60 de ani) au fost arestați de poliția FBI pe motiv că nu au declarat dispariția în termen de 24 de ore.

Mădălina Cojocari a fost văzută ultima dată pe 21 noiembrie

Vezi și: O ADOLESCENTĂ A AFLAT CĂ PERSOANA CARE O AGRESA DE 1 AN DE ZILE, PE INTERNET, E CHIAR MAMA EI. CUM ȘI DE CE A FĂCUT FEMEIA ACEST LUCRU

Pe pagina oficială  de Twitter a FBI au apărut ultimele imagini cu Mădălina, în data de 21 noiembrie 2022. În înregistrarea video, copila de 11 ani se află într-un autobuz şi se pregăteşte să coboare.  Autoritățile americane cer ajutorul martorilor pentru stabilirea exactă a momentului în care a dispărut.

„Este cea mai recentă confirmare independentă pe care o au anchetatorii cu momentu în care Madalina ar fi fost văzută ultima dată. Ea a coborât din autobuz pe 21-11-22, la ora 16:59. Căutăm martori din afara familiei pentru a stabili cronologia exactă a momentului în care a dispărut”, a anunțat FBI Charlotte, Carolina de Nord, în postarea de pe Twitter.

Ultimele imagini cu Mădălina (sursa FOTO: Twitter)

SEMNALMENTE: Mădălina are 1,47 metri, părul șaten și cântărește 40 de kilograme.

Potrivit primelor informații din ancgetă, mama copilei ar fi declarat că nu a anunțat mai devreme dispariția de teamă să nu se certe cu soțul ei.

Totodată, în urma investigațiilor, mama Mădălinei a declarat că în data dispariției fetei a avut loc o ceartă între ea și tatăl vitreg al fetei. Se pare că în urma scandalului, bărbatul a plecat a doua zi la familia lui, moment în care mama fetei a crezut că cea mică este alături de tatăl ei.

Sursa foto: Twitter FBI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *