Tzancă Uraganu, surpriză de proporții pentru Anays! Cum și-a așteptat manelistul fiica, de Crăciun

Chiar dacă toată lumea știe că are o viață amoroasă destul de tumultuoasă și este extrem de ocupat pe plan profesional, Tzancă Uraganu a recunoscut întotdeauna că cea mai importantă persoană din viața lui este și va rămâne fiica lui, Anays. Manelistul i-a făcut micuței o surpriză de proporții, de Crăciun.

Tzancă Uraganu obișnuiește să-și surprindă fiica de fiecare dată cu cadouri de lux și o răsfață în cele mai frumoase moduri. Manelistul nu a uitat nici de această dată să-i facă o bucurie de Crăciun, așa că nu i-a pus cadourile sub brad, ci l-a adus pe Moș Crăciun să i le ofere. De cum a intrat pe ușă, Anays a sărit în brațele Moșului și a fost extrem de entuziasmată să-l vadă încărcat de cadouri pentru ea și frățiorul ei mai mic.

Tzancă Uraganu l-a adus pe Moș Crăciun pentru Anays

Atmosfera a fost palpitantă pentru fetița artistului și s-a arătat extrem de încântată de apariția celui care în fiecare an le aduce cadouri copiilor. Se pare că solistul nu s-a uitat la bani și i-a încărcat Moșului sacul cu o mulțime de jucării pentru fiica sa. În clipul video pe care acesta l-a publicat pe TikTok nu se văd cadourile, însă cu siguranță printre ele se regăsesc multe surprize frumoase.

CITEȘTE ȘI: CUMĂTRUL LUI TZANCĂ URAGANU, LA UN PAS DE MOARTE! ACESTA A FOST IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT FOARTE GRAV DE CIRCULAȚIE

Tzancă l-a adus pe Moș Crăciun acasă, pentru Anays (Sursă: Facebook)

VEZI ȘI: TZANCĂ URAGANU ÎI IA APĂRAREA LUI FLORIN SALAM ÎN SCANDALUL MOMENTULUI: ”PENTRU NOI EȘTI O FURNICĂ”

Tzancă Uraganu i-a cumpărat o maimuță fiicei lui, Anays

Anul trecut, Tzancă Uraganu a surprins-o pe Anays cu un altfel de cadou, decât diamante, telefoane, flori sau jucării scumpe. Acesta i-a cumpărat o maimuță pe care fetița a abordat-o cu multă afecțiune. La acel moment, internauții au rămas șocați. Nimeni nu se aștepta la un asemenea cadou. Fiica manelistului s-a bucurat nespus de surpriza pe care i-a pregătit-o tatăl ei, așa că reacțiile sale de entuziasm nu au încetat să apară. Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii după ce artistul a publicat videoclipul pe contul său de TikTok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *