Tzancă Uraganu îi ia apărarea lui Florin Salam în scandalul momentului: ”Pentru noi ești o furnică”

Tzancă Uraganu a sărit imediat în apărarea lui Florin Salam, în scandalul momentului. După ce fiica „Regelui manelelor” a fost înjurată, iar familia artistului a fost amenințată cu moartea, Andrei Velicu a simțit să intervină și să îi transmită un mesaj lui Costeluș de la Clejani.

Tzancă Uraganu a intervenit în scandalul momentului. Artistul a sărit în apărarea lui Florin Salam, după ce Costeluș de la Clejani a făcut o serie de amenințări cu moartea și a înjurat-o pe Betty Stoian, fiica manelistului. (Vez AICI mai multe detalii) 

Tzancă Uraganu susține că, pentru ei, bărbatul este „o furnică”. A ținut să îi transmită un mesaj tranșant, pe Tik Tok.

„N-au ce să mănânce în casă și stă de figuri pe Tik Tok și de înjurături. Mă refer chiar la ăsta, nu mă refer la altcineva. După ce că ești ultimul amărât posibil, mai stai să și înjuri pe Tik Tok, mai te numești și șmecher. Te numești șmecher și ai ciorap în geam, în loc de perdea. Păi tu te-ai găsit să te iei cu noi, sclavule care ești. Tu te-ai găsit să te iei cu noi? Că pentru noi ești o furnică d-aia, ești un aurolac din ăla care vine să șteargă parbrizul la semafor și îi dăm 10 lei. Tu sau ăia care vin la semafoare să ne șteargă parbrizele tot aia e pentru noi. (…) Ies de aici, că nu mai vreau să înjur și să vorbesc urât. Oricum, ți-am dat în privat, acolo, să te saturi”, a spus Tzancă Uraganu pe Tik Tok.

Citește și FLORIN SALAM A DISCIPLINAT-O PE BETTY! CUM A REACȚIONAT MANELISTUL, DUPĂ CE FIICA LUI ȘI COSTELUȘ DE LA CLEJANI S-AU CERTAT: „DACĂ NU ERA FATA MEA…”

Florin Salam a răbufnit pe internet, după injuriile pe care le-a „încasat” fiica lui

Florin Salam nu a stat deoparte nicio secundă și a intervenit, pentru a-și apăra familia. Pe Tik Tok, „Regele manelelor” a ținut să îi transmită și el un mesaj bărbatului care a amenințat că îi omoară familia.

„Ești nesimțit și înjuri încontinuu de rasă, să vină unul să te prindă o dată să te simți femeie, precum… doi, zece. Fii, băi, cuminte. Fii cuminte, că după aceea mă țin de tine, să mori tu dacă nu mă țin de tine. Și dacă mă țin de tine, îți pun silicoane d-alea în gură, după aceea. Fii cuminte, nu te-am înjurat, urmează. Dacă te înjur, te înjur cu talent, dacă ai tu talent, un țăran d-ăla. Dacă te înjur eu cu m******e d-aia roz”, sunt o parte din cuvintele rostite de Florin Salam, în mediul online, după ce fiica lui a fost amenințată de Costeluș de la Clejani.

Vezi și IMAGINI RARE CU FLORIN SALAM ȘI FĂNICA! CUM ÎȘI DISTRA ARTISTUL PRIMA SOȚIE LA EVENIMENTE

Sursă foto & video: Tik Tok, Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *