Tzancă Uraganu a împlinit 32 de ani și… Aroganță maximă! Imaginile de la party-ul faraonic organizat de manelist

Mega-petrecere la munte! Tzancă Uraganu a împlinit 32 de ani, iar CANCAN.RO are imaginile de la party-ul faraonic organizat de celebrul manelist. Localul a fost ticsit cu oameni “grei” și cântăreți pe măsura evenimentului. Nu doar artistul a avut o apariție spectaculoasă, ci și iubita lui, Marymar. Aflați, în continuare, ce artiști au “încins” atmosfera. Site-ul nr. 1 din România are toate detaliile!

Ziua de naștere a lui Tzancă Uraganu a fost ca un adevărat festin. Prieteni apropiați, rude și colaboratori au sărbătorit cei 32 de ani pe care i-a împlinit celebrul cântăreț de muzică de petrecere. Costel Biju nu avea cum să lipsească de la petrecere.

(NU RATA: ULTIMELE IMAGINI CU TZANCA URAGANUL ŞI MARYMAR ÎNAINTE SĂ FIE BĂTUŢI PE STRĂZILE DIN GERMANIA. CINE AR FI AGRESORII)

Costel Biju, în formă maximă

Și, ca întotdeauna, a susținut o reprezentație de cinci stele. Pe imaginile care au intrat în posesia CANCAN.RO, Tzancă Uraganu și Marymar sunt, fără nicio exagerare, extaziați de prestația lui Costel Biju.

La mulți ani, Tzancă! Trăiască fata ta și ce iubești tu”, și-a început manelistul reprezentația. La final a și fost răsplătit cu o bancnotă grea de Marymar. Petrecere să fie!

Costel Biju a avut o prestație de cinci stele la ziua de naștere a lui Tzancă Uraganu

Fiecare bănuț a meritat

Toni de la Brașov a făcut, la rândul lui, istorie. A interpretat mai multe melodii care au fost pe sufletul sărbătoritului. Invitații au fost în extaz, iar cheful s-a încheiat spre dimineață. Pe numele real Andrei Velcu, Tzancă Uraganu i-a răsfățat pe cei prezenți cu preparate premiate și arome speciale. A fost, fără discuție, un chef de cinci stele care, cu siguranță, l-a costat pe sărbătorit o mică avere. Fiecare bănuț, însă, a meritat.

(VEZI AICI: TZANCĂ URAGANUL ȘI-A SCOS LOGODNICA LA “JAPONEZ” CUM S-AU FILMAT “REGELE YOUTUBE-ULUI” ȘI “MARYMAR”)

A cerut-o în căsătorie?!

Relația dintre Alina Stoican și Tzancă Uraganu este una serioasă, dacă ținem cont că manelistul deja ar fi cerut-o de soție. În urmă cu ceva timp, pe contul personal de Instagram al brunetei, de profesie make-up artist, au apărut mai multe imagini care au confirmat acest lucru. Acesta a postat mai multe poze cu un superb inel cu diamant, iar în dreptul lor a scris “Yes”, semn că a fost cerută în căsătorie și a acceptat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *