Tunurile pe Oana Zăvoranu! Încă o lovitură pentru Querida, după ce fostul manager a cerut falimentul clinicii

Oana Zăvoranu a crezut că va da lovitura, în 2017, când și-a deschis o clinică medicală! „Querida” a vrut să le dea peste nas celor care spuneau că va risipi averea lăsată de mama sa, iar lucrurile păreau că îi merg destul de bine. O perioadă… Situația s-a schimbat radical, se pare, iar acum bruneta este îngropată în datorii! S-a cerut falimentul, în instantă! Primul care a făcut asta este firma Chimet, reprezentată de Horia Vlădescu, fost manager chiar al clinicii Oanei, One Life. Dar gluma se îngroașă! CANCAN.RO vă prezintă informații în exclusivitate!

În 2017, Oana Zăvoranu și partenerul său, Alex Ashraf, anunțau cu mare fast deschiderea centrului medical, One Life SRL, despre care spuneau că nu mai există altul la fel în România.

Primul an nu s-a încheiat așa cum cei doi se așteptau, în al doilea, lucrurile s-au mai reglat, însă nu a fost suficient ca afacerea să „supraviețuiască”. Acum, clinica este pe cale să intre în faliment, pentru că datoriile neplătite s-au strâns… și tot strâns… dar nu asta a fost problema, ci faptul că nu au fost plătite! Horia Vlădescu, fostul manager, ne-a povestit în exclusivitate de unde au pornit problemele și ce se va întâmpla mai departe (VEZI TOATE DETALIILE AICI).

CITEȘTE ȘI: FĂRĂ CALE DE ATAC! SCANDALUL OANA ZĂVORANU – LUIS LAZARUS S-A REZOLVAT ÎN INSTANȚĂ! AVEM VERDICTUL

Acum, dezvăluirile sale au fost confirmate oficial și de judecători. Încă un creditor a apelat la justiție! Banca Comericală Intesa a intrat în dosarul de insolvență, pentru a-i lua Zăvorancei aparatura pe care i-a finanțat-o și, astfel, să recupereze o parte din sumă.

Documentul oficial

Judecătorii au decis!

Tip solutie: Admite cererea

Soluția pe scurt: Admite cererea debitoarei. În temeiul art. 71 alin. 1 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, deschide procedura generală împotriva debitoarei. Fixează următoarele termene limită:

a) termenul limită de depunere, de către creditori, a opoziţiilor la încheierea de deschidere a procedurii – 10 zile de la notificare

b) termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor asupra averii debitorului – 27.01.2023;

c) termenul de verificare a creanţelor, de întocmire şi publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă a tabelului preliminar de creanţe – 16.02.2023;

d) termenul de definitivare a tabelului creanţelor – 13.03.2023;

e) data primei şedinţe a adunării generale a creditorilor – 21.02.2023. În baza art. 45 alin. 1. lit. d din Legea 85/2014, numeşte administrator judiciar provizoriu, LA SOLICITAREA CREDITOAREI CHINET TRADE SRL, practicianul în insolvenţă ARTEMIS LEGAL INSOLVENCY SPRL care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 58 raportat la art. 87 alin. 1 lit. a din Legea nr. 85/2014, cu o remuneraţie de 5000 lei din averea debitorului. În temeiul art. 71 alin. 2 din Legea nr. 85/2014, dispune ca administratorul judiciar să trimită o notificare, în condiţiile art. 99 alin. 3 din lege, privind deschiderea procedurii generale împotriva debitorului, tuturor creditorilor menţionaţi în lista depusă de debitor în conformitate cu art. 67 alin. 1 lit. c), debitorului şi oficiului registrului comerţului sau, după caz, registrului societăţilor agricole ori registrului asociaţiilor şi fundaţiilor în care debitorul este înmatriculat, pentru efectuarea menţiunii, instanţelor judecătoreşti în a căror jurisdicţie se află sediul declarat la registrul comerţului, şi tuturor băncilor unde debitorul are deschise conturi, în vederea aplicării prevederilor art. 75 din Legea nr. 85/2014.

Pune în vedere administratorului judiciar să efectueze în 60 de zile de la data pronunţării prezentei hotărâri inventarierea bunurilor debitorului, să întocmească şi să depună la dosar, în termen de 20 de zile de la desemnare, raportul prevăzut la art. 92 alin. 1 din Legea nr. 85/2014, şi, în termen de 40 de zile de la desemnare, raportul prevăzut la art. 97 din aceiaşi lege. Pune în vedere administratorului judiciar să convoace adunarea generala a acţionarilor/asociaţilor sau membrilor persoanei juridice pentru desemnarea administratorului special in termen de maxim 10 de zile de la notificarea deschiderea procedurii. În temeiul art. 39 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, dispune deschiderea de către debitor a unui cont la o unitate bancară din care vor fi suportate cheltuielile aferente procedurii, în termen de 2 zile de la notificarea deschiderii procedurii; în caz de neîndeplinire a atribuţiei, contul va fi deschis de către administratorul judiciar. Eventualele disponibilităţi băneşti vor fi păstrate într-un cont special de depozit bancar. Pune în vedere administratorului judiciar prevederile art. 252 din Legea nr. 31/1990, republicată şi dispune îndeplinirea formalităţilor privind menţionarea la registrul comerţului a reprezentanţilor permanenţi ai săi. Pune în vedere administratorului judiciar să depună lunar la dosar, raportul prevăzut de art. 59 alin. 1 din Legea nr. 85/2014. Califică cererea de deschidere a procedurii insolvenţei formulată de creditoarea CHINET TRADE SRL ca declaraţie de creanţă. Fixează termen pentru analiza stadiului continuării procedurii la 23.03.2023, h 10.00. Executorie. Cu drept de apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă Cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucureşti, Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi 13.12.2022, se arată în documentele oficiale publicate pe portalul Tribunalului București.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *