Trucul care dezgheață rapid parbrizul mașinii. Toți șoferii trebuie să știe asta

Parbrizul înghețat, una dintre cele mai mari provocări ale șoferilor, în perioada iernii. Însă, din fericire există câteva trucuri la care șoferii pot apela pentru a curăța parbrizul mașinii în doar câteva secunde. Iată ce trebuie să folosești. 

Temperaturile cu minus creează adevărate probleme tuturor șoferilor, mai ales dimineața, când se grăbesc să plece la muncă și trebuie să curețe parbrizul înghețat al mașinii. O adevărată provocare pentru mulți dintre noi. Din fericire, există câteva trucuri la care poți apela, care te vor ajuta să rezolvi mult mai repede și eficient această problemă.

Ingredientele care te vor ajuta să cureți mai ușor parbrizul înghețat / foto: Pexels

(CITEȘTE ȘI: Cum să economisești un sfert din consumul la energie electrică. Trucul fabulos care îți micșorează factura)

Ingredientele care te ajută să cureți parbrizul înghețat al mașinii

De-a lungul timpului, șoferii au căutat tot felul de variante pentru a curăța parbrizul înghețat al mașinii. Fie au cumpărat soluții speciale costisitoare, fie au încercat tot felul de experimente. Unele dintre acestea, oricât de simple și practice ar părea, pot să fisureze parbrizul sau să îl degradeze.

Însă, în cele ce urmează îți prezentăm două ingrediente minune care te vor ajuta să câștigi timp și bani, atunci când trebui să cureți parbrizul mașinii.

Apă și alcool sanitar. Da, ai auzit bine. Tot ce trebuie să faci este să amesteci 300 de ml de alcool sanitar la un litru de apă, apoi să pui întregul amestesc într-un recipient și să pulberizezi pe toată suprafața parbrizului. Sub nicio formă amestescul nu trebuie turnat direct pe parbrizul înghețat, pentru că va face mai mult rău mașinii. Mai mult decât atât, durează mult mai puțin decât atunci când apelezi la racletă și nici nu va trebui să petreci mult timp în frig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *