Tragic! Cum a murit Anastasia, o tânără moldoveancă de 28 de ani care era stabilită în Italia

Anastasia Matocichin, o tânără de 28 de ani din Republica Moldova, care era stabilită în Italia, s-a stins din viață brusc. Iată detalii despre decesul subit al tinerei.

Anastasia Matocichin din Republica Moldova a murit la vârsta de 28 de ani. Aceasta se afla stabilită în Italia, în Fivizzano, încă din perioada copilăriei. Anastasia a suferit un avevrism cerebral și a murit în data de 30 noiembrie 2022. Anastasia se afla internată la spitalul din Livorno, de câteva zile.

„O viață întreruptă mult prea devreme, care ne lasă pe toți plini de disperare și cu un mare sentiment de gol lăuntric”, este mesajul scris de reprezentanții Primăriei din Fivizzano.

Vezi și O FATĂ DE 12 ANI A MURIT DUPĂ CE A INHALAT ABURI ÎN TIMP CE FĂCEA DUȘ. CE AU DESCOPERIT MEDICII

Anastasia avea 28 de ani și a murit în urma unui anevrism cerebral

Anastasia era parte a grupului ce organiza reconstituirea evenimentelor de epocă. Întreaga comunitate este înmărmurită de durere, după ce tânăra în vârstă de 28 de ani s-a stins din viață.

„O zi tristă, o veste pe care nu am fi vrut niciodată să o primim. Comunitatea din Fivizzano deplânge pierderea Anastasiei, o viață întreruptă prea devreme, care ne lasă pe toți plini de disperare și cu un mare sentiment de gol. Administrația municipală se alătură durerii familiei, exprimându-și cele mai profunde condoleanțe”, au transmis reprezentații Primăriei.

Primarul localității Fivizzano a transmis și el un mesaj, după ce Anastasia a murit.

„Îmi amintesc mereu de ea zâmbitoare și veselă, o persoană splendidă, o fată politicoasă și bună care avea mereu un cuvânt bun sau un salut pentru oricine”, a declarat primarul localității, Gianluigi Giannetti.

Citește și TRAGEDIE ÎN VÂLCEA! UN ADOLESCENT DE 16 ANI A MURIT, DUPĂ CE MAȘINA ÎN CARE SE AFLA A INTRAT ÎNTR-UN STÂLP. ALȚI 2 MINORI S-AU ALES CU RĂNI GRAVE

Sursă foto: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *