Tragedie în Vâlcea! Un adolescent de 16 ani a murit, după ce mașina în care se afla a intrat într-un stâlp. Alți 2 minori s-au ales cu răni grave

Seara trecută, în data de 4 decembrie, o tragedie s-a produs în Băbeni, județul Vâlcea. Un adolescent de 16 ani și-a pierdut viața, după ce autoturismul în care se afla s-a izbit violent într-un stâlp. Alți doi minori s-au ales cu răni grave și au fost transportați la spital. Iată detaliile terifiante mai jos, în articol.

Un accident cumplit a avut loc seara trecută, pe 4 decembrie 2022, în județul Vâlcea. Un adolescent în vârstă de 16 ani și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla s-a izbit violent într-un stâlp. Alți doi minori, de de 13 și 14 ani, au ajuns la spital, cu răni grave. Autoturismul era condus de unul dintre cei trei minori. Imaginile sunt cu un puternic impact emoțional.

În primă instanță, ISU a transmis, seara trecută: „Accident rutier în oraș Băbeni, Valea Mare, DN 64 (autoturism intrat în coliziune cu un cap de pod). Potrivit spuselor apelantului, este posibil să existe 3 victime, dintre care 1 încarcerată și 2 în afara autoturismului. La fața locului se deplasează: 1 Ambulanță SAS,1 Descarcerare,1 SMURD, 2 echipaje SAJ (1 C și 1 B) și SVSU Băbeni. După executarea recunoașterii la locul evenimentului, s-a constatat că victimele sunt persoane minore cu vârste cuprinse între 13-16 ani (aflate în stare de inconștiență).

În total sunt 3 victime. 2 victime de 14 și 13 ani transportate de SAJ la UPU, iar pentru șoferul de 16 ani s-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate fără niciun rezultat, fiind declarat decesul de către medicul SAJ”.

Vezi și 9 ROMÂNI, IMPLICAȚI ÎNTR-UN ACCIDENT GRAV ÎN TURCIA. MICROBUZUL ÎN CARE SE AFLAU S-A RĂSTURNAT

Un accident cumplit a avut loc pe 4 decembrie, în Vâlcea

Citește și ACCIDENT GRAV ÎN IAȘI. UN TREN INTERREGIO A LOVIT MORTAL UN BĂRBAT CARE MERGEA PE LÂNGĂ ȘINE

Un adolescent a murit, iar ceilalți doi au ajuns la spital

Nu se știe cu exactitate care dintre cei trei minori se afla la volanul autoturismului.

Apoi, și IPJ Vâlcea a transmis un comunicat, în seara zilei de 4 decembrie: „Polițiștii rutieri intervin în acest moment la un eveniment rutier soldat cu rănirea mai multor persoane.

Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că, un minor, în timp ce conducea un autoturism în care se mai aflau alți 2 pasageri, pe DN 64, în localitatea Băbeni, ar fi pierdut controlul volanului, intrând într-un cap de pod.

În urma impactului a rezultat decesul pasagerului dreapta față, rănirea gravă a conducătorului auto, cât și a celuilalt pasager. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Traficul este blocat total”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *