Tragedie în Galați! Un polițist de 21 de ani și-a pus capăt zilelor

O tragedie a avut loc în județul Galați, în seara zilei de 13 decembrie 2022. Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost găsit fără suflare în locuința sa din orașul Târgu Bujor. Acesta activa ca polițist la Postul de Poliție din Cavadinești. Iată detaliile mai jos, în articol.

Tânărul de 21 de ani era polițist de nouă luni și era parte a Postului de Poliție din Cavadinești, județul Galați. Potrivit informațiilor, tânărul a fost găsit fără suflare chiar de către mama lui, în locuința din orașul Târgu Bujor. Acesta și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împușcat în cap. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vezi și  ALI SPICE, CELEBRĂ PE TIKTOK, A MURIT ÎN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER. TÂNĂRA S-A STINS DIN VIAȚĂ LA DOAR 21 DE ANI

Ce au transmis autoritățile

Autoritățile au transmis informații, la scurt timp după ce tânărul în vârstă de 21 de ani a fost găsit fără viață în locuința din orașul Târgu Bujor din județul Galați.

„La data de 13 decembrie 2022, Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împuscat în cap, fiind în stare de inconștiență.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu.

Bărbatul a fost găsit de mama sa, într-una din încăperile locuinței sale, căzut la podea, în stare de inconștiență și prezentând o leziune în zona capului.

Personalul medical din cadrul SMURD Galați care a ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acesta nu a mai răspuns și a fost declarat decesul.

Polițistul trecuse testarea psihologică și era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția martie 2022.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a întâmplat acest incident”, au transmis autoritățile, în urmă cu puțin timp.

Citește și ȚI SE RUPE SUFLETUL! ERIC, UN TÂNĂR DE 20 DE ANI, ȘI-A LUAT RĂMAS BUN DE LA FAMILIE, DUPĂ CE A APELAT LA SINUCIDEREA ASISTATĂ. CARE A FOST MOTIVUL, DE FAPT

Sursă foto: Facebook Poliția Română

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *