Tradiția bizară a unui cuplu de Crăciun. Ce fac cei doi în fiecare an întrece orice imaginație: „Unii oameni se uită la noi de parcă am fi complet nebuni”

Un cuplu din Kent a reușit să șocheze total! Helen și Simon Berriman au o practică mai puțin obișnuită pe care o abordează în fiecare an, de Crăciun. Și nu se sfiesc nicio secundă! Iată despre ce este vorba mai jos, în articol.

Mulți dintre oameni preferă să aibă parte de un Crăciun clasic, ce cuprinde statul la masă în prezența oamenilor dragi, odihna și împărțirea cadourilor. Un cuplu din Kent, însă, de câțiva ani, preferă să aibă parte de un Crăciun mai puțin obișnuit. Helen și Simon Berriman nu se sfiesc, pentru nicio secundă, să facă toate activitățile enumerate anterior… goi! Cei doi preferă să aibă parte de un Crăciun… nudist.

Indiferent de momentul zilei, Helen și Simon preferă să stea în casă fără haine pe ei. Fie că împodobesc bradul de Crăciun, fie că gătesc sau servesc masa, cei doi fac toate aceste activități fără să fie îmbrăcați. Deși se cunosc din școală și abia din 2015 au început să aibă o relație, Helen a adoptat această practică abia în anul 2020. În plus, a renunțtat și la jobul pe care îl avea și a început să scrie pentru o revistă de nudism. În cadrul unui interviu, Helen a mărturisit faptul că în această postură este văzută nu doar de partenerul de viață, ci și de fiica ei și de mamă. Cele două persoane din urmă nu participă activ la acest obicei pe care îl are cuplul.

Vezi și MOMENT MEMORABIL PENTRU UN CUPLU! A SCĂPAT INELUL ÎN OCEAN, CHIAR ÎN TIMP CE SE PREGĂTEA SĂ-ȘI CEARĂ IUBITA ÎN CĂSĂTORIE. CE A URMAT, APOI

Helen a adoptat obiceiul de a sta goală în casă, de Crăciun

Helen se declară încântată de obiceiul pe care îl practică, alături de partenerul său de viață, de Crăciun.

„Așteptăm cu nerăbdare un alt Crăciun nudist în acest an. Unii oameni se uită la noi de parcă am fi complet nebuni, mai ales când află că noi găzduim Crăciunul, dar noi ne ocupăm de acceptarea corpului nostru și de faptul că toată lumea se simte confortabil.

Atât fiica mea adolescentă, cât și mama mea acceptă în totalitate stilul nostru de viață și acum nu se mai gândesc de două ori când răspundem la ușă în toată splendoarea noastră”, a declarat femeia, potrivit publicației The Sun.

Citește și POVESTEA FABULOASĂ A CUPLULUI DIN IMAGINE. EA ARE 36 DE ANI, EL 63: „OAMENII CRED CĂ SOȚUL E, DE FAPT, TATĂL MEU!”

„Fiica mea mi-a spus că am devenit ciudată la început – deși acum mă susține foarte mult, deși nu cred că este dornică să se alăture. Unii oameni au făcut comentarii neplăcute, sugerând că suntem swingeri sau că suntem sexualizați, dar nu este chiar așa. Nu este configurația celor mai mulți oameni, dar pentru noi funcționează.

Vom face schimb de cadouri, vom juca niște jocuri de petrecere și vom ciocni un pahar – o zi de Crăciun complet normală, doar că eu și Simon nu vom avea haine pe noi, cu excepția pălăriilor noastre de biscuiți. Totuși, trebuie să dăm drumul la încălzire”, a continuat Helen.

Sursă foto: Pexels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *