Toți clienții Orange și Vodafone trebuie să știe! Ce se va întâmpla cu prețul abonamentelor

Veste proastă pentru clienții  Orange și Vodafone! Companiile de telefonie mobilă  au făcut un anunț neașteptat care vizează sute de mii de români. Despre ce e vorba.

În prag de sărbători, românii au parte de vești proaste. Companiile de telefonie mobilă Orange și Vodafone au făcut anunțuri total neașteptate.

Astfel, se pare că toți clienții Vodafone vor fi taxați. Din luna ianuarie a anului viitor, prețul lunar al abonamentului de servicii mobile va crește cu 1,2 euro (TVA inclus).

„Pentru că inflația este un factor esențial în mecanismul de creare a prețurilor pentru toate bunurile și serviciile, contractul se completează cu o clauză de indexare anuală a prețului serviciilor în conformitate cu indicele armonizat al prețurilor de consum (IAPC), respectiv rata inflației, stabilite pentru România de către Eurostat, Oficiul de Statistică al Comunităților Europene, fără a putea depăși, însă, un procent de 3% pe an din valoarea serviciilor”, au transmis reprezentanții companiei Vodafone.

Clienții Vodafone vor plăti de anul viitor mai mult pentru abonamentul lunar de servicii mobile / (sursă foto: Facebook)

(CITEȘTE ȘI: Ce „țeapă” a luat un bărbat din Ploiești, care, după 15 ani, a renunțat la abonamentul Vodafone și a trecut la Orange)

Ce se întâmplă cu contractele clienților de la Orange

Reprezentanții companiei Orange și-au anunțat clienții că vor fi modificate unilateral contractele pentru serviciile de furnizare, pe motiv că se dorește o „calitate ridicată a serviciilor în contextul creșterii constante a costurilor de furnizare a serviciilor mobile și fixe”. Mai mult decât atât, nici clienții de la Orange nu scapă de costuri în plus.

Orange a mai anunțat că prețul abonamentului se va scumpi cu sume între un euro și 1,19 euro, iar cei care nu vor să primească factura în format fizic și să primească în continuare în format fizic, vor fi obligați să plătească încă un euro față de prețul abonamentului de telefonie mobilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *