TOP sexy-vedete care s-au întrecut în piercinguri! Cine ia potul? Ruby, Delia, Cruduța…

Un nou TOP SEXY încununează cu succes seara de sâmbătă, așa cum v-am obișnuit! CANCAN.RO aduce în prim-planul acestei săptămâni vedetele îndrăznețe cu piercinguri, pe care au avut grijă să le arate în cele mai incitante ipostaze. Nu degeaba au suferit frumusețile patriei când și-au dat găurile, cineva trebuie să le aprecieze „munca”!

Și iată că tocmai noi suntem aceia, alături de cititorii cărora li se recomandă să  parcurgă cu atenție GALERIA FOTO din această seară. Se anunță imagini de excepție, cu cele 35 de domnișoare surprinse în toată splenodarea!

( NU RATA: TOP SEXY-VEDETE CONTORSIONISTE! DANIELA CRUDU, BIANCA DRĂGUȘANU SAU RAMONA OLARU AU FĂCUT RAVAGII PE LITORAL )

Margherita oferă doar o mostră din ce urmează în GALERIA FOTO a topului săptămânii

TOP 35 sexy-vedete care s-au întrecut în piercinguri

Fetele, nu mai puțin de 35 la număr, toate vedete ale showbiz-ului, se bat pentru podium, într-un nou TOP orchestrat ca la carte de CANCAN.RO. Puțini sunt cei care își amintesc imaginile din epoca de aur când Loredana Chivu și Ana Mocanu mergeau împreună la salon ca să-și dea găuri în zonele erogene. Însă moda nu a dispărut, căci gusturile nu se discută, pentru că și astăzi avem staruri cu piercinguri care îi ațâtă până și pe cei mai indiferenți.

Actuala concurentă de la Survivor se numără printre cele mai HOT vedete cu piercinguri

( VEZI ȘI: LORA, CRUDUȚA SAU ANDA ADAM… CINE ESTE ”PRINȚESA RĂZBOINICĂ”? TOP SEXY-VEDETE CU PISTOALELE ÎN MÂINI! )

Un exemplu solid este Antonia care face furori cu sânii pe social media. Nu era suficientă augmentarea, partenera lui Alex Velea a decis să își aplice și „podoabe” care de multe ori ies la iveală prin tricou. Audiența se bucură, cântăreața se încrezătoare în propria piele. Vă dăm spoiler, căci Antonia ocupă un loc fruntaș în ierarhia acestei săptămâni.

Nu ne credeți pe cuvânt, mai bine cercetați cu atenție cele 35 de poziții ale TOP-ului cu sexy-vedete care s-au întrecut în piercinguri!

( CITEȘTE ȘI: OBSESIA! TOP SEXY-VEDETE CARE-ȘI PIPĂIE ”PEPENAȘII” PE PLAJĂ, ÎN VĂZUL TUTUROR )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *