TOP 30 dive care o ard sexy și pe timp de iarnă. Cine iese ”campioană” dintre: Ema Uta, Lavinia Pârva, Andra Voloș sau Daniela Crudu?

CANCAN.RO vă răsfață, ca de obicei în weekend, cu un clasament de senzație: TOP – 30 fete pe care nici măcar antotimpul rece nu le împiedică să fie sexy! Care vedetă este de nerefuzat dintre Roxana Dobre, Bianca Drăgușanu sau Iuliana Pepene? Puteți oferi un răspuns pertinent, doar dacă “răsfoiți” fără nicio reținere GALERIA FOTO propusă de site-ul nr. 1 din România. Imaginile nu merită, sub nicio formă, ratate!

Nicio “bunăciune” din showbiz nu are voie să iasă în public fără un fizic de nota 10. Doar imaginea contează, nu-i așa? Hainele pe care le poartă au rolul esențial. În special când vine iarna. Dacă v-ați fi gândit vreodată că divele nu sunt sexy și iarna v-ați înșelat amarnic. Pentru un weekend perfect din toate punctele de vedere, CANCAN.RO vă oferă un TOP – 30 al vedetelor care nu țin cont de nimeni și nimic.

(NU RATA ȘI: PE INSTA PĂPUȘĂ, PE STRADĂ MĂTUȘĂ! TOP 40 SEXY-VEDETE “CU MASCĂ, FĂRĂ MASCĂ”. PE CE LOCURI SUNT INNA, VICA BLOCHINA ORI DANIELA GYORFI)

Fotografiile sunt de vis! Frumusețile din showbiz defilează în plină stradă în condițiile în care e frig. Există, însă, o certitudine: toate arată “trăsnet”! Fiecare a îmbrățișat câte o carieră care le-a adus notorietate și mulți, mulți bani. N-au scăpat de paparazzii CANCAN.RO nici Delia Matache, Alina Geambazi, Oana Zăvoranu sau Cristina ICH.

Loredana Groza și Claudia Pavel în TOP 30

Toate au reușit să atragă privirile, deși îmbrăcate potrivit anotimpului rece. Vă mai amintiți de Lavinia Pârva, Alina Laufer, Roxana Vașniuc sau Andreea Bălan? Care dintre ele sunt de senzație și ale căror fotografii vă trezesc senzații unice? În topul prezentat de CANCAN.RO găsiți poze de vis și vă invităm să accesați fiecare imagine în parte. Cu siguranță, nu veți regreta!

(CITEȘTE ȘI: TOP 50 SEXY-VEDETE LA MARE, LA SOARE, ÎN POZIȚIILE CELE MAI… PROVOCATOARE. CE LOCURI OCUPĂ ANDREEA BĂNICĂ, LOREDANA CHIVU SAU BIANCA DRĂGUȘANU)

Rămâne, totodată, să descoperiți ce loc ocupă fiecare frumusețe din showbiz, iar surprizele, ca întotdeauna, nu lipsesc. Loredana Groza și Claudia Pavel au prins, logic, clasamentul cu fete pe care nici măcar antotimpul rece nu pe împiedică să fie sexy! Bune, bune rău, sunt toate!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *