Top 3 orașe din România în care locuitorii au salariul mediu de peste 4000 de lei

Românii traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Există un top al orașelor în care locuitorii, însă, primesc un salariu mediu de peste 4000 de lei. Iată toate detaliile mai jos, în articol!

Anul 2022 a fost unul greu pentru români, din punct de vedere financiar. Există, însă, un top al orașelor în care locuitorii primesc un salariu mediu de peste 4000 de lei. Există, de asemenea, câteva regiuni din țară unde cetățenii nu se pot bucura de salarii decente, având în vedere situația economică prezentă.

Vezi și A APĂRUT O NOUĂ METODĂ DE A ÎNȘELA OAMENII ȘI DE A LE LUA BANII. CE DESCOPERĂ ROMÂNII ÎN INTERIORUL COLETELOR PRIMITE PRIN CURIER

În ce orașe sunt plătiți mai bine cetățenii?

În topul zonelor în care locuitorii sunt plătiți mai bine se află București, Cluj, Timiș și Sibiu. În Capitală, de exemplu, salariul mediu net al unei persoane poate să treacă de pragul de 5200 de lei. De asemenea, în Cluj, salariile medii pot ajunge și la 4800 de lei.

În acest top se află și Timișul, unde salariul mediu net ajunge și la 4300 de lei. În Sibiu, salariul ajunge aproape de 4200 de lei, după ce s-a înregistrat o creștere cu 19%.

Pe de altă parte, există și zone în care cetățenii nu sunt plătiți la fel de bine precum în orașele menționate anterior. De exemplu, potrivit datelor oferite de Institutul Național de Statistică – INS, în Sălaj, salariul mediu net ajunge aproape de 3500 de lei. În Covasna, salariul mediu net este cu 200 de lei mai puțin decât în Sălaj, și anume 3300 de lei, deși a fost înregistrată o creștere de 20%, potrivit zf.ro.

Pe de altă parte, orașul Iași se apropie de pragul de 4000 de lei. Acum, salariul mediu net este de 3910 lei.

Citește și IMAGINILE CARE AU DEVENIT VIRALE. UN PREOT DIN BUCUREȘTI, SURPRINS DE CAMERELE DE LUAT VEDERI ÎN TIMP CE SCOTEA BANI DIN CUTIA MILEI, CU AJUTORUL UNUI UMERAȘ

Sursă foto: Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *