Tj Miles s-ar fi băgat în căsnicia concurentei de la X Factor + Ce i-a făcut partenerul luptător înșelat. Kim Kardashian de România și-ar fi părăsit soțul și ar fi fugit în brațele cunoscutului vlogger

Francisca, supranumită Kim Kardashian de România, s-ar fi despărțit de Bogdan, soțul său, pentru Tj Miles! Cântăreața ar fi plecat de acasă chiar în brațele vloggerului. Luptătorul Bogdan Lățescu ar fi aflat cu cine ar fi fost înlocuit, așa că la conferința galei RXF, s-ar fi prezentat pentru a-i cere socoteală lui Tj Miles. Cel puțin asta vorbește lumea din jurul lor, la unison! CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile, în exclusivitate!

Francisca Dulceanu, cea care impresiona în urmă cu 10 ani la X Factor România, s-ar fi separat de cel care îi era partener de aproximativ 10 ani. Ea și Bogdan Lățescu s-au căsătorit civil în anul 2018, însă acum, potrivit surselor CANCAN.RO, Tj Miles i-ar fi „furat” mințile.

Vloggerul a avut apariții televizate în cadrul a diferite emisiuni, după participarea la „Survivor”, așa că, întâmplător, s-a întâlnit cu Francisca pe platourile de filmare. De acolo și până la momentul în care luptătorul Bogdan Lățescu ar fi fost părăsit, n-ar mai fi rămas decât un pas. Conform surselor din apropierea brunetei, Francisca Dulceanu s-ar fi hotărât, într-o zi, să plece de acasă. Doar că n-ar fi plecat oriunde. Ci chiar în brațele lui Tj Miles.

Francisca și soțul ei, Bogdan s-ar fi despărțit / (Sursa: Arhivă)

(NU RATA: Francisca, apariție incendiară pe plajele din Maldive. S-a scăldat printre rechini și pisici de mare…)

Bogdan Lățescu ar fi fost chitit pe scandal

În momentul în care Bogdan Lățescu ar fi aflat cine e persoana cu care ar fi fost înlocuit, ar fi hotărât chiar să-l înfrunte. În acest sens, în urmă cu aproximativ o lună, în cadrul unei conferințe de presă a proiectului RXF, acolo unde Tj Miles era prezent, luptătorul și-a făcut apariția.

Sursele CANCAN.RO susțin că Bogdan Lățescu s-a prezentat pentru a-i cere socoteală lui Tj Miles. Luptătorul ar fi fost chitit bine pe scandal, însă fiind destul de multe persoane prezente, spiritele s-ar fi calmat.

Totodată, Francisca nu-și mai urmărește soțul pe rețelele de socializare și nici nu există pe contul ei poze care să-i înfățișeze împreună. Se urmărește, în schimb, reciproc cu Tj Miles. De partea cealaltă, Bogdan încă e la curent cu activitatea pe care Francisca o întreprinde pe Instagram și are poze cu ea pe Facebook.

Francisca nu-și mai urmărește soțul, dar e la curent cu activitatea lui Tj Miles

(VEZI ȘI: TJ Miles a făcut senzație la gala RXF, unde Zanni și Gheboasă au ”rupt” ringul. A intrat la bătaie cu 85.000 de euro pe el!)

Francisca Dulceanu a fost contactată de CANCAN.RO pentru a-și spune punctul de vedere cu privire la aceste informații și neagă faptul că s-ar fi despărțit de partenerul ei:

„Nu… dacă voi avea vreun anunț de genul ăsta de făcut o să-l fac eu, n-am nicio problemă să spun așa ceva. Pe Instagram oricum nu erau poze. La mine se ocupă chiar nașa mea de Instagram și a făcut, la un moment dat, o campanie cu follow-unfollow. De asta… (nr. nu-l mai urmărește pe rețeaua de socializare). Acum merg acasă, este ziua tatălui meu. El (nr. Bogdan) e în Botoșani. E cu business-ul acolo.

Pe Instagram nu avem de doi sau trei ani poze împreună pentru că Instagram-ul este altceva, eu pun puține chestii din viața personală, majoritatea sunt din vacanțe, promovări, chestii cu muzica. Instagram-ul este o chestie foarte profesională și el nu este fan, nu-i place să pozeze”, a declarat cea supranumită Kim Kardashian de România, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Tj Miles s-ar fi băgat în căsnicia Franciscăi / (Sursa: Instagram)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *