Theodora Stoica și-a făcut brigadă, dar bărbații au avut „interzis” la masa ei: Memelușa a spart Loft-ul! Și-a pus cea mai decoltată rochie și…

Memelușa arată top! Serile trecute, fiica lui MM Stoica a arătat-o din plin. Și-a luat gașca de fete pentru a petrece la Loft și chiar dacă luase o pauză de la viața de noapte, din când în când parcă simte nevoia de puțină distracție! În acest sens, Theodora Stoica și-a pus rochia cu cel mai adânc decolteu, dar a dat „interzis” tuturor bărbaților. Niciun mascul nu s-a apropiat de masa „condusă” de fiica managerului de la FCSB. CANCAN.RO vă prezintă imaginile exclusive!

De râsete și voie bună a avut parte Theodora Stoica, serile trecute, la Loft! A „aterizat” cu mai multe prietene în club și niciun bărbat nu a fost prezent la distracție. A fost seara fetelor, practic. Și fiica lui Meme Stoica și-a revenit după gravele probleme medicale, iar acum parcă trăiește fiecare clipă la maxim!

Memelușa a „rupt” Loft-ul cu ținuta

Cu o rochie scurtă care avea un decolteu adânc și cu sandale cu toc și-a făcut simțită prezența fiica lui MM Stoica la petrecere. A fost toată un zâmbet și a dansat alături de prietenele sale ore întregi. Iar distracția a ținut până în zori. Ca pe vremuri. Căci Theodora Stoica a avut parte de multe petreceri îmbibate în alcool care țineau cu mult peste miezul nopții.

Dar zbuciumul nocturn a fost lăsat în urmă de Memelușa care parcă dispăruse din peisajul monden. Doar că uneori mai simte nevoia să retrăiască nostalgia vremurilor care păreau apuse, așa că paparazzii CANCAN.RO au surprins-o „în fapt” serile trecute!

Memelușa s-a distrat toată noaptea alături de prietene / (Sursa: CANCAN.RO)

(VEZI ȘI: S-a combinat ”Memelușa” din nou? Cine este tânărul misterios care o mângâie și o…)

Theodora Stoica s-a confruntat cu grave probleme de sănătate

În urmă cu ceva timp, o informație zguduia din temelii lumea bună a Capitalei! Theodora, fiica lui Mihai Stoica – managerul de la FCSB, era grav bolnavă, iar tatăl ei făcea eforturi disperate pentru a o salva. Detaliile cu privire la boala cu care s-a confruntat Memelușa nu au fost dezvăluite, ci au fost păstrate ca secret de familie.

Totodată, în acea vreme, Mihai Stoica a luat calea bisericii, deși până atunci nu a avut nicio treabă. Tratamentul Theodorei a și avut efect, iar fiica lui Meme Stoica s-a însănătoșit. Experiența prin care a trecut a făcut-o să-și schimbe radical stilul de viață.

(NU RATA: Legătura incredibilă dintre fiica lui MM Stoica și Mario Iorgulescu prin intermediul iubitului! Memelușa a intrat într-o familie de italieni ”putred” de bogați”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *