Theo Rose, pusă la zid de Iulia Albu. Ce a putut spune „regina modei” despre cântăreață: „A luat scaunul de la Andra și iubitul de la Lia Bugnar”

Iulia Albu a tăiat în carne vie pe toți artiștii muzicali! Invitată într-o gală specială a emisiunii „iUmor”, „regina modei” a făcut câteva glume acide la adresa cântăreței Theo Rose. Ce a putut spune despre ea.

Iulia Albu a luat parte la „Gala Premiilor Muzicale – iUmor”, acolo unde a susținut un număr de roast destul de…acid. Criticul de modă nu a ezitat să nu spună lucrurilor pe nume și i-a luat la „roast” pe artiștii muzicali, printre care și Theo Rose, despre care a spus vrute și nevrute.

Iulia Albu a intrat în pielea Deliei Matache și nu s-a sfiit să nu spună ceva și despre ea. Până să ajungă să îi ia la „roast” pe jurați, fosta soție a lui Mihai Albu a avut înainte ceva de spus despre Theo Rose.

Iulia Albu, înțepături la adresa lui Theo Rose

Criticul de modă s-a legat de viața personală a lui Theo Rose, dar și de viața profesională.

Nu pot să arunc la gunoi tot repertoriul lui Theo Rose. Fata-i mișto. Cariera i-a luat avânt, are iubit nou. S-a dus tare! În viață trebuie să întinzi mâna și să iei ce e al tău. Cum ar fi piesele de la maneliști, scaunul de la Andra, iubitul de la Lia Bugnar”, a spus Iulia Albu, în cadrul emisiunii „iUmor”.

Iulia Albu a luat-o la „roast” pe Theo Rose  / foto: captură video

(CITEȘTE ȘI: Ozana Barabancea a fost criticată dur! Ce a putut să spună Iulia Albu despre jurata de la Antena 1)

Ce a spus despre Delia Matache

Intrată în pielea personajului, Iulia Albu nu a menajat-o nici pe Delia Matache. Aceasta s-a legat de dorința artistei de a nu avea copii și i-a dat replica „fatală”: „ „Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil, să știi că îl facem împreună”, a fost replica pe care i-a dat-o Deliei.

(VEZI ȘI: Ce rețetă de succes are Iulia Albu pentru a arăta bine. „Nu sunt adepta regimurilor”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *