Test de inteligență | Câte triunghiuri sunt, în total, în această imagine: 9, 13, 17 sau 15?

Un nou test de inteligență! În imaginea de mai sus se „ascund” mai multe triunghiuri și există mai multe răspunsuri dintre care poți alege. Tu ai reușit să descoperi câte sunt în total, de fapt? În condițiile în care nu ai aflat răspunsul corect, îl poți vedea mai jos, în articol.

Specialiștii în domeniu susțin faptul că, testele de inteligență reprezintă o metodă ce face parte din diagnosticul psihologic și care stabilește, de fapt, gradul de inteligență pe care o persoană îl are. Testul de inteligență a creat controverse, de-a lungul timpului, și mulți și-au pus întrebarea dacă acesta reprezintă un instrument corect de măsurare a inteligenței. De data aceasta, vă prezentăm un test de inteligență ce conține mai multe triunghiuri. Ați reușit să aflați câte sunt în total? Dacă răspunsul este negativ, atunci veți afla în rândurile următoare.

Vezi și TEST DE INTELIGENȚĂ EXCLUSIV PENTRU GENII | MUTAȚI UN SINGUR CHIBRIT PENTRU A CORECTA EGALITATEA 4+9=1

Câte triunghiuri sunt în imagine?

Astăzi este o nouă zi în care vă prezentăm un nou test de inteligență. De data aceasta, trebuie să aflați câte triunghiuri se află, de fapt, în imaginea de mai sus. La o simplă vedere ați putea spune că sunt doar câteva, dar, în realitate, dacă oferiți o atenție sporită imaginii de mai sus, veți descoperi că sunt mult mai multe.

În primul rând, cel care poate fi observat imediat este tringhiul mare. Apoi, în interior, se mai află alte patru triunghiuri mai mici. La o atenție deosebită pe care o vei acorda imaginii, în profunzime, vei descoperi că fiecare dintre cele două triunghiuri, care alcătuiesc forma unui diamant împreună, au încă patru triunghiuri interioare. În acest sens, răspunsul corect este (b) 13.

IQ-ul mediu al unei persoane este 100

Coeficientul de inteligență – IQ – este un concept derivat din testele standardizate prin care se măsoară inteligența. IQ-ul mediu al unei persoane este de 100. Cel mai mare IQ a depășit pragul de 240. Primele teste psihometrice au apărut la începutul secolului al XX-lea, iar cel care le-a pus la punct a fost Alfred Binet.

Sursă foto: jagranjosh.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *