Ștefan Stan, la un pas de moarte! + Detalii cutremurătoare. Primul câștigător de la ”Vocea României”, de pe PRO TV, a fost operat, de urgență, în Turcia

Ștefan Stan, câștigătorul primei ediții ”Vocea României”, de la PRO TV, a trecut prin clipe cumplite! A fost supus unei operații, la mandibulă și maxilar, care a durat nu mai puțin de șase ore! Medicii chirurgi au făcut, însă, minuni! Artistul este, acum, în afara oricărui pericol. CANCAN.RO are detaliile cutremurătoare și vi le prezintă, în exclusivitate.

Ștefan Stan a fost aproape de moarte! La un pas să facă septicemie, din cauza unei infecții la cavitatea bucală. ”Mai avea puțin și murea. Nu a văzut-o, la infecție mă refer, la exterior nu se vede, dar pe interior se vede clar. Infecție mare”, a dezvăluit un apropiat al cântărețului.

(CITEȘTE ȘI: ”M-AU FĂCUT DOUĂ DAME!” ȘTEFAN STAN A PLECAT BOSUMFLAT, DUPĂ CE ERA PE CAI MARI)

Ștefan și-a sunat un prieten, un medic turc, și, imediat, s-a programat la consultație. A ajuns la spital, a fost internat și, la scurt timp, a fost operat. Mai bine de șase ore a durat intervenția chirurgicală.

Ștefan Stan a suferit o intervenție chirurgicală în Turcia (Foto: Instagram)

Ștefan Stan, câștigătorul primei ediții ”Vocea României”, a fost la un pas de moarte!

”A scăpat la limită, dacă mai stătea, dădea în septicemie, cred ca murea. Dar a avut noroc de un prieten medic, de la un spital din Turcia, pe care l-a sunat, doctorul i-a cerut o radiografie, i-a trimis-o… Ăla i-a spus să vină urgent, că-i gravă situația. A ajuns, a doua zi, l-au operat”, a mai spus prietenul lui Ștefan Stan, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Operația a fost dificilă, dar s-a terminat cu bine. Ștefan Stan a ”fentat” moartea și urmează să se întoarcă în România, cât de curând. Are nevoie, însă, de o perioadă de recuperare, pe care o va face la acel spital unde a suferit intervenția chirugicală.

(NU RATA: ȘTEFAN STAN S-A APUCAT DE POKER PE BANI: ”AM CÂȘTIGAT VREO 30.000 DE EURO!” CÂNTĂREȚUL SE PREGĂTEȘTE PENTRU TURNEELE INTERNAȚIONALE)

Altfel, artistul are de gând, după ce se va pune total pe picioare, să ajungă în Germania, unde se află soția lui și cele două fiice ale lor. Acolo unde și-a deschis și o cafenea și de care vrea să se ocupe mai intens.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected]ncan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *