Lider de Opinie – Stiri din Dambovita

Trimite știrea ta 0735240250 redactie@liderdeopinie.ro

Next „Pitbull” este dâmbovițean. Va lupta pentru centura mondială

1 min read

Surpriză plăcută din zona Kickboxing, din partea unui tânăr dâmbovițean – Marian Dinu. Sub îndrumarea legendei kickboxing-ului românesc , Ionut Atodiresei “Pitbull”, Marian va lupta pe 22 Septembrie  pentru centura mondiala Colosseum Tournament, într-o competiție ce va avea loc la Oradea.

Pe data de 20 iulie am luptat la Fălticeni în gala de retragere a maestrului meu Ionuț „Pitbull” Atodiresei. După victoria de la Fălticeni, promotorul galei „Colosseum Tournament”, Gabriel Georgescu, a hotărât că sunt în măsura și cel mai potrivit să lupt pentru centura „Colosseum Tournament” împotriva  lui  Andrei Ostrovan, un luptător foarte bine cotat și cu multa experiență.” a declarat tânărul luptător.  Promoția „Colosseum Tournament” este cea mai mare și cea mai de succes din România cu un număr foarte mare de evenimente, într-un timp relativ scurt.

Maran Dinu are 21 de ani și este din satul Gulia, comuna Tărtășești. Luptă la profesioniști din anul 2016, iar până în prezent are 17 meciuri, din care 12 sunt câștigate, 4 pierdute și unul egal. Este luptător și antrenor personal de Kickboxing. În ring a lupa sub pseudonimul „Next Pitbull”, dar vrea că în urma rezultatelor obținute să devină noul “Pitbull”.

Print Friendly, PDF & Email
Distribuie articolul
Copyright © All rights reserved. | Designed by SYSLOG.