Sosia lui Neymar i-a păcălit pe fanii starului! A fost isterie în tribune

Neymar Jr. este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din lume. În această perioadă, fanii îi urmăresc toate mișcările, având în vedere faptul că este starul naționalei Braziliei. Recent, suporterii și admiratorii celebrului fotbalist au fost păcăliți de sosia lui în Qatar. ProSport Funny vă prezintă cele mai tari imagini! 

În meciul cu Serbia, Neymar a suferit o lovitură la glezna dreaptă, drept urmare la partida cu Elveția și-a susținut colegii din camera de hotel. Cu toate acestea, fanii au avut parte de o surpriză, în momentul în care l-au văzut pe „falsul” Neymar în tribune.

CITEȘTE ȘI: “FUNNY MOMENTS ÎN SPORT”. CE S-A ÎNTÂMPLAT, DUPĂ CE GIGI BECALI L-A PREZENTAT OFICIAL PE DAWA LA FCSB

Îmbrăcat în tricoul Braziliei, cu cercel în ureche și bărbierit în stilul lui Neymar, Eigon Oliver, sosia fotbalistului, mascat cu ochelari de soare și șapcă a reușit să îi inducă în eroare pe cei din jur. Fanii s-au îngrămădit să dea mâna, să facă poze și să îl filmeze pe idolul lor, fără să își dea seama că, de fapt, bărbatul nu era fotbalistul lui PSG.

Cine este sosia lui Neymar

Eigon Oliver a devenit celebru în online, acolo unde a strâns aproape un milion de fani datorită faptului că seamănă cu celebrul fotbalist. Chiar și fără ochelari și șapcă, brazilianul poate fi confundat foarte ușor cu Neymar. Mai mult decât atât, starul naționalei Braziliei și-a cunoscut sosia în timpul unor filmări. Eigon Oliver a participat până acum la mai multe reclame în locul fotbalistului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *