Șofer din Harghita internat la psihiatrie, după o urmărire ca în filme. A rămas fără permis pentru 510 zile

S-a dat alarma în această dimineață pentru polițiștii din județul Bihor. Un bărbat care se afla la volanul unei mașini ar fi atras atenția celor care se aflau în trafic din cauza comportamentului său agresiv și a stilului său violent de a conduce.

Din ce în ce mai multe persoane ajung să fie oprite în trafic în această perioadă din cauza felului în care aleg să își conducă mașinile. Acesta este și cazul unui bărbat din Harghita care a ajuns pe mâna polițiștilor după ce a condus haotic în mai multe localități din județul Bihor.

VEZI ȘI: Cât vor avea de achitat șoferii care nu au asigurare auto. Ce alte sancțiuni vor primi din partea polițiștilor

Șofer arestat și internat la psihiatrie, după ce a condus pe contrasens

Polițiștii din Harghita au primit un apel la 112 în această dimineață în urma căruia o persoană din trafic anunța că un bărbat care se află la volanul unei mașini conduce haotic, pe contrasens. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și au început o urmărire ca în filme prin localitățile Oradea, Biharia, Satu Nou, Tămășeu și Roșiori. În cele din urmă, șoferul a intrat cu mașina într-un șanț, iar acela a fost momentul în care oamenii legii l-au putut trage la răspundere.

După ultimele informații, se pare că bărbatul ar fi avut 45 de ani și locuia în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita. Oamenii legii au efectuat mai multe teste pentru a determina dacă acesta consumase sau nu băuturi alcoolice ori substanțe halucinogene, însă toate au ieșit negativ. În cele din urmă, conducătorul auto a fost internat într-o secție de psihiatrie.

„Poliţiştii Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia l-au interceptat în trafic, însă bărbatul a refuzat să oprească la semnalul legal al poliţiştilor, continuându-şi deplasarea până la intrarea în localitatea bihoreană Diosig, unde a virat la stânga, pătrunzând într-un şanţ. Evenimentul rutier a fost unul fără victime”, transmite IPJ Bihor.

CITEȘTE ȘI: Răsturnare de situație în cazul șoferiței din Iași care a omorât patru muncitori! Ce au hotărât magistrații

În acest moment, bărbatul din Harghita a primit o amendă în valoare de 2.320 de lei. De asemenea, și-a pierdut dreptul de a mai conduce pe drumurile publice pentru următoarele 510 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *