mar. oct. 15th, 2019

Lider de Opinie – Stiri din Dambovita

Trimite știrea ta 0735240250 redactie@liderdeopinie.ro

O treime dintre profesori au dat “bir cu fugiții” la titularizare

2 min read

La nivelul județului Dâmbovița, o treime dintre profesorii care s-au înscris la concursul de titularizare fie nu s-au prezentat, fie s-au retras.

S-au înscris la concursul de titularizare din acest an 689 candidați, dintre care 106 au fost absenți, 91 s-au retras în timpul probei din motive personale, iar  numărul celor prezenți, cu lucrări transmise la centrele de evaluare, a fost de 492.

Concursul  a fost organizat în două unități din Târgoviște, Centrul de concurs nr. 1- Liceul Voievodul Mircea Târgovişte, cu 297 candidați arondați, dintre care 37 absenți,  54 retrași din motive personale și Centrul de concurs nr. 2- Colegiul Național Constantin Cantacuzino Târgovişte, cu 392 candidați arondați, 69 absenți și 37 retrași din motive personale.

Citește și: “Ienăchiță Văcărescu” și “Constantin Carabella”, detronate! Care este liceul de top la BAC 2019

Dintre disciplinele din concurs, cele mai solicitate au fost Limba si literatura română, elemente de pedagogie școlară și elemente de didactica generală aplicate disciplinelor din învățământul primar- 128 candidați, Limba si literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii- 128 candidați, urmate de Educație fizică și sport- 68, Limba și literatura română- 66, Limba și literatura engleză- 45, Matematică- 32, Religie ortodoxă- 22, Cultură civică și educație socială- 22, Geografie- 22, Educație muzicală- 17, apoi de  Istorie, Fizică sau Limba și literatura franceză, cu un număr de câte 16 candidați pe disciplină.

Citește și:  Dâmbovița – Sute de copii au primit note mai mari după contestațiile la Evaluarea Națională.

Pe 31 iulie 2019 are loc repartizarea candidaților cu media de repartizare minimum 7 (șapte), anunță ISJ Dâmbovița.

Distribuie articolul

1 thought on “O treime dintre profesori au dat “bir cu fugiții” la titularizare

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Designed by SYSLOG.