Smiley, scanat din cap până-n picioare! Artistul nu are liniște! Se apropie sentința, după ce magistrații au cerut…

Smiley se plimbă prin instanțe de vreo patru ani! Atunci, Feli a scos piesa Timpul, iar CD-ul a ajuns pe piață, grație casei de producție HA HA HA Production. Numai că Adi Halfin, o regizoare din Israel, l-a acuzat pe artist, și nu numai pe el, că ar fi încălcat drepturile de autor. Pe românește, a copiat-o! Ultima decizie a magistraților s-a dat de curând, iar CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

În procesul care pare că nu se mai termină sunt implicate mai multe părți cu care casa de producție a iubitului Ginei Pistol a colaborat pentru finalizarea proiectului.

(CITEȘTE ȘI: SMILEY, DEZVĂLUIRI DIN RELAȚIA CU GINA PISTOL. CU CE I-A GREȘIT PREZENTATOAREI TV ÎN PRIMUL AN DE RELAȚIE)

Smiley are probleme: a fost dat în judecată de o regizoare din Israel (Foto: Facebook)

Smiley a ajuns în instanță cu piesa lui Feli

Scenariul a curs astfel: HA HA HA Production s-a ocupat de muzica și de versurile piesei lui Feli, Ionuț Trandafir a făcut regia, iar prin studioul CAT Music a fost distribuit videoclipul ”Timpul”.

Ana Halfin dădea în judecată casa de producție a lui Smiley pe 31 mai 2019, casa de discuri CAT Music, dar și pe regizorul Ionuț Trandafir. Femeia s-a simțit nedreptățită pentru că nu ar fi primit banii cuveniți, după ce melodia a ajuns pe piață.

După mai multe termene, instanța i-a aprobat cererea regizoarei, încă o expertiză, pe care s-o facă un specialist. Asta după ce anterioara nu i-a convenit și a contestat-o. ”Pentru lipsă raport de expertiză, admite în parte obiecțiunea formulată de reclamantă, procedând la reformularea acesteia, astfel: dispune ca expertul să aducă lămuriri asupra materialului documentar pe care s-a bazat la întocmirea expertizei”, se arată în prima parte a soluției pe scurt.

(NU RATA: IMAGINI DE COLECȚIE CU GINA PISTOL CU MICUȚA DE MÂNĂ! IUBITA LUI SMILEY ȘI-A ARĂTAT ODORUL ÎN FLOREASCA: ”O DULCEAȚĂ!”)

De la videoclipul ”Timpul”, piesă cântată de Feli Donose, a plecat totul (Foto: Facebook)

HA HA HA și CAT Muzic, la expertiză pentru a doua oară

Dar și HA HA HA Production și CAT Music au avut obiecții, pe care instanța nu le-a refuzat. ”Admite în parte obiecțiunile formulate de pârâta CAT Music şi HA HA HA Production, procedând la reformularea acestea astfel: dispune ca expertul să prezinte calculul privind repartizarea veniturilor din video streaming în valoare de 45, 21 de lei şi veniturile din vânzarea CD-ului `Eu sunt Feli`, aferente piesei Timpul, în valoare de 1198,89 lei, și să precizeze dacă aceste sume au fost sau nu repartizate în raport 50% între Cat Music şi Ha HA HA Production.

Dispune ca expertul să precizeze în concret care sunt documentele pe care le apreciază ca fiind necesare pentru a putea identifica toate sumele efectiv alocate videoclipului Timpul, dacă acestea există și nu au fost puse la dispoziţi sa și să precizeze în păstrarea cărui pârât se află acestea.

Din oficiu, pune în vedere expertului să indice punctual, fiecăruia dintre pârâţi, prin adresa scrisă, toate înscrisurile care îi sunt necesare pentru determinarea tuturor sumelor obţinute în calitate de autor/titular al dreptului de autor și al drepturilor conexe aferente videoclipului „Timpul”.

Pune în vedere ca, pe baza înscrisurilor ce vor fi solicitate pârâţilor, să determine toate sumele obţinute din noiembrie 2016 până în prezent în calitate de autor/titular al dreptului de autor și al drepturilor conexe aferente videoclipului „Timpul”, iar în ipoteza în care acesta nu sunt determinabile, să indice motivele care stau la baza imposibilităţii determinării”, este decizia luată de magistrați.

Iar următorul termen este fixat pentru 21 martie 2023.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *