Și-a făcut unghiile acasă și a avut parte de o surpriză de proporții! Durerile au fost groaznice, iar când a dat totul jos a avut un șoc

O tânără a devenit virală după ce le-a arătat internauților de pe TikTok cum a reușit să își distrugă unghiile. Aceasta a ales să își facă manichiura de una singură, însă rezultatul a fost unul dezastruos. Interanuții au fost șocați când au văzut totul.

O tânără le-a arătat internauților rezultatul unei manichiuri cu gel pe care a făcut-o singură. Aceasta a încercat un produs nou și a avut parte de o surpriză de proporții. În teorie, femeia folosise un gel care trebuia să îmbunătățească rezistența unghiei naturale, însă rezultatul a fost contrariu. Unghiile acesteia au avut de suferit și chiar au început să se îndepărteze de pe patul unghial.

„Acesta este un TikTok pentru tehnicienii mei de unghii, mi-am făcut singură unghiile cu gel în ultimii șase sau șapte ani. Am descoperit recent BIAB (constructor într-un gel de sticlă) și l-am folosit în ultimele șase luni.

Ceea ce am observat este că acum, în ultimele două-trei săptămâni, unghiile mele nu sunt în cea mai bună stare. Par să se îndepărteze de pe patul unghial. Par să se retragă, știe cineva de ce?”, a spus tânără.

@lauradavis_official My poor #nails close up! #biab ♬ original sound – Laura ?✨

(CITEȘTE ȘI: CÂT A PLĂTIT O TÂNĂRĂ PENTRU O MANICHIURĂ. A FOST UIMITĂ CÂND A VĂZUT BONUL FISCAL)

Rezultat dezastruos

Tânăra a cerut ajutorul internauților și rapid a aflat că a făcut, de fapt, o reacție alergică la noul produs folosit. Oamenii din mediul online i-au dat mai multe sfaturi și au fost curioși să afle cum au evoluat lucrurile.

„Sunt tehnician, asta este o reacție alergică. Trebuie să îndepărtați orice gel. Tăiați-le scurt, se vor îmbunătăți în timp.”, „Reacție alergică la orice folosiți. Acesta este motivul pentru care le spunem CONSTANT oamenilor dacă vor manichiură, să meargă la o persoană CALIFICATĂ.”,  au spus interanuții.

Femei a urmat sfaturile oamenilor din mediul online, a îndepărtat tot gelul de pe unghii, însă consecințele au fost serioase.

 „Actualizare rapidă cu privire la situația unghiilor. Oameni dragi de la TikTok, tehnicieni de unghii și oameni care au trecut prin asta, practic, mi-au dat sfatul să dau jos gelul și apoi să-mi tai unghiile foarte scurt și să pun ulei, ulei, ulei.

Arată foarte trist în acest moment, îmi pare foarte rău pentru ele și mă simt rău că le-am maltratat. Oamenii par să creadă că s-ar putea să fiu alergică la ingredientele din acest gel de construcție.”, a mai spus tânăra.

(VEZI ȘI: MANICHIURA PERFECTĂ: UN TREND PENTRU UNGHII FRUMOASE, DE LA ÎNCEPUTURI PÂNĂ ÎN ZIUA DE AZI!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *