Și-a deschis șaormerie în Capitală! Zeci de persoane s-au îmbulzit la noul local al lui Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu și-a deschis un local în Capitală, iar inaugurarea a avut loc chiar astăzi, duminică, 4 decembrie 2022. Zeci de persoane se află în aceste momente (orele 17:00) în fața șaormeriei lui Tzancă!

Se lucrează de zor în noul local care și-a făcut apariția pe o stradă din Capitală. În fața la „Shaorma la Tzancă”, zeci de persoane așteaptă cu nerăbdare să se înfrupte din lipiile cu „de toate” care vor fi „făurite” cu atenție și grijă de angajații localului. Drept dovadă, Tzancă Uraganu a și postat pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp, o imagine din fața șaormeriei.

Citește și CÂT COSTĂ CEASUL PE CARE ÎL POARTĂ TZANCĂ URAGANU. MANELISTUL A CHELTUIT O AVERE PENTRU EL!

Zeci de persoane s-au adunat la deschiderea șaormeriei lui Tzancă Uraganu

Pe lângă toate persoanele care se află, deja, în fața localului, își vor face apariția și alte vedete din showbizul romînesc. Alex Velea sau Anda Adam sunt doar două dintre numele aflate pe listă. Tzancă Uraganu va oferi șaorma pe gratis persoanelor care vin la localul său din Capitală.

„Nu uitați că mâine, 4 decembrie, vă aștept la deschidere la „Shaorma la Tzancă”. În București, pe bulevardul Ion Mihalache, nr. 71, zona 1 Mai, aproape de Piața Victoriei. Va fi o nebunie totală, începând cu orele 16.30 o sa fim acolo. Chiar eu, personal, voi da șaorme gratis, și prietenul meu Alex Velea și Anda Adam și multe surprize”, a spus Tzancă pe internet.

Tzancă Uraganu și-a deschis un local! Zeci de persoane se află la „Shaorma la Tzancă”

Vezi și  SE LASĂ CU SCÂNTEI! MARYMAR, SURPRIZĂ INCENDIARĂ PENTRU TZANCĂ, DE ZIUA NUMELUI

Tzancă Uraganu a semnat actele în luna august, pentru noul local

Încă din luna august a acestui an, Tzancă Uraganu a semnat actele pentru noul business. Andrei Velcu mărturisea încă de pe-atunci că localul unde se va servi șaorma o să îi poarte numele.

”Vă salutăm, dragi prieteni. Vă anunțăm că, în cel mai scurt timp, pe străzile din România vor apărea mai multe shaormerii care se vor numi ”Shaorma la Tzancă”. Vă pupăm, s-a semnat, cu Dumnezeu înainte”, este mesajul pe care artistul l-a transmis pe rețelele de socializare, la momentul respectiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *