Shift și Connect-R, în lacrimi la marea finală ”Te cunosc de undeva”. Moment emoționant în memoria lui Nosfe

Moment emoționant în marea finală a sezonului 18 ”Te cunosc de undeva!” . Sâmbătă, 17 decembrie 2022, cele 4 cupluri finaliste vor da tot cei mai bun pentru câștigarea marelui premiu. De departea cea mai emoționantă transformare a fost cea a lui Connect-R și SHIFT.  Cei doi au primit din partea ruletei transformarea artiștilor Sting și Puff Daddy, cu piesa ”I`ll Be Missing You”, moment care a fost dedicat în memoria lui Nosfe. 

Cu lacrimi în ochi, atât juriul cât și concurenții au trăit cu sufletul la gură momentul dedicat regretatului artist, soției și fetiței acestuia.

Vezi și: DEZVĂLUIRE NEAȘTEPTATĂ DESPRE NOSFE, LA APROAPE DOUĂ LUNI DE LA MOARTEA ARTISTULUI. CE A GĂSIT SOȚIA FONDATORULUI ȘATRA BENZ ÎN TELEFONUL LUI

„Am vrut neapărat să dedicăm momentul ăsta celor care l-au iubit pe NOSFE şi, în special, familiei, fetiţiei şi soţiei lui!”, a mărturisit Connect-R.

Vizibil îndurerat, la finalul prestației, SHIFT a transmi și el un mesaj emoționant. Artistul a mărturisit că emoțiile l-au copleșit, însă se poate declara un om fericit că a avut ocazia de a închina un moment în memoria fratelui său.

“Aş vrea să spun şi eu câteva cuvinte, deşi îmi este foarte, foarte greu. Ştiu că nu am vorbit foarte mult sezonul ăsta ”Te cunosc de undeva!”, dar vreau să vă mulţumesc tuturor: în primul rând colegilor, nişte artişti superbi, juriului minunat, că ne dă puterea să devenim mai buni, pe zi ce trece şi vreau să vă mai spun că experienţa asta a fost în acelaşi timp şi una foarte tristă pentru mine.

De ce spun asta? Pentru că în timp ce eram antrenat în acest show, fratele meu din altă mamă, NOSFE, s-a dus într-un loc mai bun. Sunt foarte fericit şi emoţionat că am făcut momentul ăsta pentru el, în finala Te cunosc de undeva! Emoţia e mai mare ca la orice concert pe care l-am avut vreodată!”. a încheiat SHIFT.

Vezi și: ȚI SE SFÂȘIE SUFLETUL! IMAGINILE POSTATE DE MĂDĂLINA CREȚAN, SOȚIA LUI NOSFE, LA APROAPE 2 LUNI DE LA MOARTEA ARTISTULUI

La aproape două luni, pe data de 16 octombrie, de la moartea artistului, colegii și familia acestuia încă nu se pot acomoda cu gândul că nu-l vor mai vedea niciodată. Memoria lui Nosfe este și va rămâne în sufletul celor care l-au iubit. Artistul avea doar 37 de ani, era tatăl unei superbe fetițe și avea o soție iubitoare, Mădălina Crețan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *