Shakira l-a dat uitării pe Gerard Pique! Artista și-a găsit alinarea în brațele unui tinerel de 24 de ani

Shakira pare să fi trecut peste despărțirea de Gerard Pique. Potrivit presei străine, cântăreața și-ar fi găsit alinarea în brațele unui tânăr de 24 de ani, alături de care petrece tot mai mult timp.

După 12 ani de relație cu tatăl copiilor ei, Shakira pare să fi trecut peste despărțirea de fotbalistul Gerard Pique. Viața merge înainte și cântăreața a decis să nu lase timpul să treacă prea mult.

Vezi și: SHAKIRA, DUPĂ ULTIMA ÎNTÂLNIRE CU PIQUE: “A IZBUCNIT ÎN LACRIMI! NU A FOST DISPUSĂ SĂ…” | GALERIE FOTO

La 6 luni de la despărțirea care a zguduit showbizul din întreaga lume, Shakira este văzută tot mai des în compania lui Gorka Ezkurdia, un tânăr surfer în vârstă de doar 24 de ani.

Potrivit publicație Losandes, cei doi au fost surprinși în timpul unei sesiuni de surfing. Alături de ei au fost și copiii cântăreței. Deși nu au fost văzuți sărutându-se sau în vreo situație compromițătoare, cei doi au fost tot timpul cu zâmbetul pe buze și s-au bucurat de timpul petrecut împreună.

Se pare că Shakira și Gorka Ezkurdia se cunosc de ceva timp. În urmă cu doi ani, tânărul  a publicat o fotografie cu Shakira din timpul antrenamentului de surffing.

Chiar dacă acum este cu zâmbetul pe buze și se bucură de compania tânărului de 24 de ani, Shakira a avut de trecut prin drama vieții ei. Cântăreața a declarat că despărțirea de tatăl copiilor ei a fost greu de procesat, însă, într-un final, nu regretă niciun sacrificiu făcut de-a lungul celor 12 ani de relație.

Vezi și: SHAKIRA A RĂMAS ȘOCATĂ! GERARD PIQUE A APĂRUT PENTRU PRIMA DATĂ LA UN EVENIMENT CU NOUA IUBITĂ

„Am rămas tăcută și am încercat să procesez totul. Hm, și da, a fost greu să vorbesc despre asta, mai ales pentru că sunt în ochii publicului și pentru că separarea noastră nu este ca o separare obișnuită. Și a fost greu nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil.

Gerard este fotbalist și își dorește să joace fotbal și să câștige trofee. A trebuit să îi fiu alături. Unul dintre noi trebuia să facă un sacrificiu. Unul dintre noi trebuia să facă un efort, eu am fost aceea.

Mi-am pus cariera în plan secund și am venit în Spania pentru a-l sprijini să își continue cariera de fotbalist și să câștige trofee. A fost o dovadă de iubire”, a declarat Shakira în urmă cu puțin timp.

Sursa foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *