Sfârșit tragic! Unul dintre cei șase copii loviți pe trecerea de pietoni a murit. În ce stare sunt ceilalți

În seara zilei de 21 decembrie, un accident teribil a avut loc în Petroșani. Șase copii, cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani, au fost izbiți pe trecerea de pietoni de o mașină. Toți au ajuns la spital cu răni grave. Din păcate, acum, unul dintre ei a decedat. Se pare că pentru micuțul de 11 ani medicii nu au mai putut face nimic.

Miercuri seara, șase copii care se întorceau de la banchet au fost loviți violent de o mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit de la locul accidentului, lăsând în urmă tragedia pe care a produs-o. La fața locului au intervenit de urgență trei ambulanțe SMURD și trei ale SAJ. Trei copii au fost transportați de către SAJ Hunedoara la Spitalul Municipal Petroșani, iar un alt copil a fost preluat de către echipajul SMURD. Pentru un copil de aproximativ 11 ani, paramedicii au început manevrele de resuscitare la fața locului, iar altul a fost transportat la spital de către familie.

Din păcate, unul dintre copii a decedat. Alți trei copii au fost transferați la Timișoara, fiind în stare gravă. Medicii se luptă să le salveze viața. Ceilalți doi sunt internați la spitalul din Petroșani, iar starea lor pare să fie mai puțin gravă.

Accident Petroșani

(CITEȘTE ȘI: CINE SUNT ANDREI ȘI IULIA, TINERII DIN CRAIOVA, CARE AU MURIT ÎN ACCIDENTUL TRAGIC DIN BULGARIA. FAMILIILE ACESTORA SUNT RĂPUSE DE DURERE)

Șoferul a fost reținut

Șoferul care a provocat accidentul a fugit imediat de la locul faptei. Însă, ulterior, autoritățile l-au identificat în localitatea Aninoasa. Este vorba desper un tânăr de 19 ani, care nu are permis de conducere.

Mai mult, se pare că șoferul se afla și sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului. Conducătorul auto a prezentat o concentrație la etilotest de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat și a fost condus la unitatea medicală din Petroșani, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

(VEZI ȘI: ȘOFERUL MICROBUZULUI IMPLICAT ÎN ACCIDENTUL DIN PAȘCANI, ÎN CARE ALEXIA A FOST GRAV RĂNITĂ, A VORBIT DESPRE TRAGEDIE: ”TOȚI RĂCNEAU”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *