Se apropie să nască, dar îi place să trăiască periculos! Unde a plecat Emily Burghelea împreună cu familia

Emily Burghelea este deja cunoscută de toată lumea, căci după ce a participat la emisiunea „Bravo, ai stil” a reușit să le intre la inimă celor de acasă și a dobândit astfel, o comunitate colosală de fani. După cum se știe deja, blondina este însărcinată cu cel de-al doilea copil și urmează să nască în mai puțin de o lună. Cu toate acestea, vedetei se pare că îi place să trăiască periculos. Iată ce face Emily în aceste momente! 

Emily Burghelea a dat startul unei noi aventuri, chiar dacă se apropie timpul să nască

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a plecat în Dubai împreună cu soțul și fiica ei. Chiar dacă este posibil ca în orice moment să nască, aceasta a avut mare curaj să plece departe de țară pentru a se bucura de răsfăț. Cum era de așteptat, Emily Burghelea a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini din vacanță. Deși se află cu burta la gură, aceasta nu a ezitat să se expună la soare și să facă plajă.

Ba mai mult, și-a desfășurat activitățile ca și când nu ar fi însărcinată. Nimic nu putea fi o dovadă mai mare de curaj! Fanii chiar au felicitat-o pentru acest lucru și au admirat fiecare fotografie pe care a pus-o pe rețelele de socializare de când se află în vacanță. Chiar și ieri, Emily Burghelea a petrecut ziua națională a României, în Emirate. Dacă celelalte vedete autohtone s-au delectat cu mâncare tradițională și au întins mese românești, aceasta se bucura de preparate arăbești.

VEZI ȘI: EMILY BURGHELEA A TRECUT PRIN CLIPE DE GROAZĂ, DUPĂ CE A FOST CONTACTATĂ DE EDUCATOAREA FIICEI SALE: ”S-A LOVIT FOARTE TARE”

Emily Burghelea împreună cu familia, în Dubai (Instagram)

NU RATA: EMILY BURGHELEA A TRECUT PRIN CLIPE GRELE ASEARĂ. FETIȚA EI A AJUNS LA SPITAL:„MEDICII AU DECIS SĂ NE INTERNEZE”

Cum a aflat Emily Burghelea că este însărcinată cu cel de-al doilea copil

Nu s-a simțit bine și a fost la un pas de leșin. În urma analizelor făcute de medici, Emily avea să afle că este, de fapt, însărcinată cu cel de-al doilea copil. N-a mai avut răbdare și a împărtășit totul și cu fanii. Vedeta le mărturisea atunci că nu este bolnavă, ci însărcinată. Aceasta a postat și o fotografie cu testul de sarcină, bineînțeles, pozitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *