Scandal amoros după party-ul de la LOFT! Așa ceva rar ai mai văzut. Și-a “bombardat” iubitul cu geanta și cu…

Mult alcool a curs, în weekend, la LOFT, unde mulți tineri s-au îmbătat crunt. În imagini avem un petrecăreț “curentat” serios de iubita lui, la ieșirea din club. Ulterior, tânărul a încercat să o împace, pe o bancă aflată în zonă. S-au făcut de băcănie, iar CANCAN.RO vă prezintă imaginile demne de filmele de comedie. Poliția a intervenit și ea. Dragostea, bat-o vina!

Au venit ca doi îndrăgostiți, dar au încheiat noaptea dușmani. Show-ul a început în club și a continuat afară. Și ce imagini ?! Paparazzii CANCAN.RO au fost, ca de obicei, pe fază! Geanta a fost principala “armă” pentru blondină. Tânărul și-a luat-o original! Cine știe ce o fi făcut prin local? I-or fi zburat ochișorii către altă “căprioară”? Doar ei cunosc povestea adevărată!

(VEZI AICI: ZEUL BACHUS FACE RAVAGII SERIOASE!!! O BLONDĂ PUTERNIC ”AVARIATĂ” ȘI UN TÂNĂR AU PLECAT CU STICLELE DE ȘAMPANIE DIN CLUB DIRECT PE STRADĂ. CE A URMAT E ULUITOR!)

Palmele intră în rol, Poliția își face apariția

După “cafteală”, tânărul și-a luat partenera și a “postat-o” pe o bancă. A forțat mai multe săruturi, doar, doar “iubi” îl iartă. Nici vorbă! Geanta e istorie, palmele intră în rol. Nici el nu se lasă înjosit și începe să o tragă de păr. Blondina scoate telefonul! Să vină garda! Și vine! Agenții reușesc, din fericire, să calmeze situația.

Tensiune în weekend în zona de nord a Capitalei (SURSA FOTO: CANCAN.RO)

Final cu happy-end

Au fost țipete și reproșuri. Totul s-a terminat, însă, cu bine. Dacă “eroii” noștri au continuat disputa și la “vestiare” nu știm. Cert este, însă, că au oferit un spectacol deloc plăcut ochiului lângă unul dintre cele mai selecte localuri din Capitală. Cu siguranță, astfel de scene vor mai exista, în special că vin sărbătorile, iar unii aleg să consume alcool peste măsură. Ca întotdeauna, CANCAN.RO va fi pe fază și va prezenta cele mai interesante “lupte” din oraș.

(NU RATA: MODA HERĂSTRĂU 2022: AU ”TRAS” DIRECT PE BANCĂ! DOUĂ TINERE ȘI UN BĂRBAT AU SCOS ”MARFA” ÎN VĂZUL TUTUROR ȘI…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *