„Să vină mascaţii!”. Un copil de 5 ani din Gorj a avut parte de o surpriză neașteptată de ziua de naștere

Și-a dorit să aibă parte de un cadou special de ziua lui și puțini ar fi crezut că este posibil! Un copil de 5 ani din Gorj și-a serbat ziua de naștere cu… mascații! S-a plimbat și cu duba! Iată detaliile mai jos, în articol.

A avut parte de o zi de naștere pe care nu o va uita, probabil, niciodată. Un copil de doar cinci ani, din Gorj, își dorește să devină polițist, atunci când va fi mare. Și, pentru că are acest vis, părinții lui i-au făcut o surpriză extrem de mare: mascații s-au prezentat la ușa sărbătoritului!

Vezi și  ÎN ROMÂNIA S-AU ÎNREGISTRAT DESTUL DE MULTE PRENUME AMUZANTE ALE COPIILOR NOU-NĂSCUȚI. CE SPUNE NOUL COD CIVIL DESPRE ACEST LUCRU

S-a plimbat cu duba și a fost întâmpinat de mascați

A fost o zi frumoasă de naștere pentru copilul de cinci ani din Gorj. A fost întâmpinat de mascați, la ușă, a primit un tort de ziua lui și a fost plimbat cu duba.

„Noi am venit cu mascaţii, să-ţi facem un cadou de ziua ta!”, sunt cuvintele rostite de polițiști, în fața micuțului Patrick din Gorj.

Reporterul îl întreabă pe băiețel: „Ce ți-ai dorit de ziua ta?”. Fără să stea pe gânduri, a răspuns: ”Să vină mascații!”. Și au venit!

Vezi și CE REACȚIE A AVUT PRIMARUL DIN CALAFAT, DUPĂ CONCERTUL FĂRĂ SPECTATORI DE LA TÂRGUL DE CRĂCIUN

Mama băiețelului de cinci ani a mărturisit, conform observatornews.ro: „Patrick chiar îşi dorea să primească un tort de la mascaţi şi sunt foarte fericită că i s-a îndeplinit dorinţa. Bucurie (n.r. ce simte copilul când vede o mașină de poliție), creşte inima în el, vă daţi seama, ceva frumos!”.

Citește și MASCAȚII AU TĂIAT UȘA DISCOTECII TINERETULUI DIN COSTINEŞTI, DUPĂ CE PROPRIETARII AU REFUZAT SĂ DESCHIDĂ. CE NEREGULI AU DESCOPERIT AUTORITĂŢILE

Sursă foto: capturi video Observator Antena 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *