Să vezi și să nu crezi! Câți lei costă o porție de fasole cu ciolan afumat, în Târgul de Crăciun din București

Prețurile din Târgurile de Crăciun din România au depășit nivelul așteptărilor multor turiști care au dorit să se bucure de preparatele tradiționale. Prețul unei porții de fasole cu ciolan afumat a ajuns să îi uimească pe cei care au trecut în această perioadă prin București.

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar din ce în ce mai mulți turiști au ajuns să treacă pragul Târgului organizat anual în București. Creșterea uimitoare a prețurilor i-a determinat pe mulți să renunțe la micile plăceri culinare pe care obișnuiau să și le satisfacă în urmă cu numai un an. Iată cât a plătit un român pentru o porție de fasole cu ciolan afumat.

VEZI ȘI: Sărbători în Braşov, în decembrie 2022. Preţuri la Târgul de Crăciun, cazări, activităţi

Cât costă fasolea cu ciolan afumat la Târgul de Crăciun din București

Cu siguranță o mulțime de persoane adoră să se bucure de produsele tradiționale românești care se găsesc în majoritatea târgurilor din țară. Un român mai încrezător a dorit să încerce o porție de fasole cu ciolan afumat în Târgul de Crăciun din Piața Constituției, București. Acesta a rămas uimit când a descoperit cât are de achitat pentru câteva linguri de mâncare.

Nu vă mai ținem în suspans foarte mult și vă spunem că persoana în cauză a achitat 30 de lei pentru mâncarea pe care a comandat-o la una dintre căsuțele din lemn din Piața Constituției. Surprinzător este faptul că la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca aceeași porție de fasole cu ciolan afumat are un preț aproape dublu, față de cel din București.

Cei care nu sunt mari fani a acestui preparat culinar, pot încerca, fără probleme, sărmăluțele cu mămăligă (25 de lei), pomana porcului (14 lei), varză călită (15 lei), ciolan crocant (40 de lei) și pastramă de berbecuț (16 lei).

Prețuri mâncare tradițională Târg de Crăciun din București: Foto: CANCAN

CITEȘTE ȘI: Cât costă un burger cu cartofi prăjiți în Târgul de Crăciun din Piața Constituției din București

Dacă analizăm cu atenție și prețurile din alte târguri, precum cel din Brașov, vom descoperi că acestea diferă destul de mult. Astfel, o persoană care dorește să mănânce un preparat culinar tradițional, precum fasolea cu ciolan afumat, va fi nevoit să scoată din buzunar în jur de 20 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *