S-a aflat! Motivul pentru care Mihai Bendeac nu vrea sub nicio formă să aibă copii

Mihai Bendeac a atras atenția multor persoane de-a lungul timpului datorită relațiilor sale controversare cu femei celebre din România. Totuși, unul dintre cele mai șocante detalii care au ieșit la iveală este legat de dorința actorului de a nu deveni vreodată tată.

Fostul jurat de la „iUmor” s-a bucurat în ultima perioadă de foarte multă publicitate, mai ales după ce a renunțat la trustul care l-a făcut faimos. Acesta nu se mai află în postura de vedetă a Antenei 1, așa cum nu se va afla vreodată nici în postura de tată, dacă ar fi să ne luăm după declarațiile sale.

VEZI ȘI: Lovitură de proporții pentru Mihai Bendeac. Fostul jurat de la iUmor a fost amendat de CNCD cu o sumă fabuloasă

Care este motivul pentru care Mihai Bendeac refuză să fie tată

Nu mai este niciun secret faptul că Mihai Bendeac nu se consideră genul de bărbat care ar putea să se așeze la casa lui prea curând. Deși a avut o mulțime de relații de-a lungul anilor, unele dintre ele destul de serioase și de lungă durată, nicio femeie nu a reușit să îl facă să își dorească să își pună pirostriile.

În urmă cu ceva timp, fostul jurat de la „iUmor” a explicat și care este realul motiv pentru care nu poate fi un bărbat „de casă”. Se pare că Mihai Bendeac are o problemă destul de mare în momentul în care trebuie să împartă aceeași casă cu o femeie. Acesta susține că mai mult de cinci zile nu poate face asta, deoarece ține foarte mult la spațiul său personal. Astfel, iese din discuție imediat ideea de a deveni tată prea curând.

Nu toate femeile au gustat „viziunea artistică” a lui Mihai Bendeac / Sursă foto: Instagram.com

CITEȘTE ȘI: Ce i-au transmis Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac, Deliei, după ce artista a declarat că nu își dorește copii: „Să se pună pe treabă că e târziu”

De-a lungul timpului, Mihai Bendeac a avut relații cu femei cunoscute precum Roxana Vancea, Mirela Zeta, Sore, Andreea Popescu şi Celia. Roxana Vancea este cea care a reușit să îi pună „capac” bărbatului. Totuși, în perioada respectivă Bendeac și-a tatuat pe degetul inelar mesajul „never” (n.r. „niciodată”), semn că nu își dorește sub nicio formă să se căsătorească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *