S-a aflat! Ce relație este, de fapt, între Denise Rifai și Dan Bittman: „E foarte onorant că el există în viața mea”

După ce s-a zvonit că ar fi împreună cu Dan Bittman, Denise Rifai a clarificat situația, însă felul în care îl privește pe cântăreț, le-a dat de gândit fanilor. Prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit totul în cadrul podcast-ului susținut de Adrian Artene. 

Totul a pornit de la gestul cântărețul de a-i oferi moderatoarei de la Kanal D un inel, făcând referire la una dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei sale, mai exact „Ți-am dat un inel”. Ei bine, în cadrul podcast-ului, Denise a fost nevoită să răspundă la „întrebarea roșie”, așa cum o face fiecare invitat din emisiunea „40 de întrebări”.

Denise Rifai este împreună cu Dan Bittman?

Adrian Artene a vrut să lămurească situația în care au fost puși Dan Bittman și Denise Rifai, având în vedere zvonurile care s-au lansat din partea publicului. Fără să o menajeze, acesta a întrebat-o dacă a format sau formează un cuplu cu artistul. Acesta a fost momentul în care Denise Rifai s-a amuzat copios și s-a fâstâcit.

VEZI ȘI: CUM A RATAT-O PRO TV PE DENISE RIFAI: ”M-AU SUNAT!” A FOST LA UN PAS SĂ AJUNGĂ LÂNGĂ ANDREEA ESCA, DAR…

Vedeta a dat un răspuns de proporții, iar felul în care l-a descris pe membrul trupei Holograf, i-a lăsat cu gura căscată pe fani. Replica ei diplomată n-a lăsat de înțeles că are sau nu o relație cu Dan Bittman.

„Este întrebarea evidentă! Să lămurim lucrurile. Este atât de onorat să cunoști un bărbat așa cum este Dan Bittman! Este un tip cu o energie masculină, mereu îi zic: Ai venit la mine la emisiune și ai vrut să mă răpești cu totul, cu inelul lui…E un bărbat minunat, și o să-ți spun așa: E foarte onorant pentru mine că el există în viața mea”, a declarat Denise Rifai, în timp ce zâmbea.

Denise Rifai a spus adevărul despre relația cu Dan Bittman (Sursă: Arhivă)

CITEȘTE ȘI: DENISE RIFAI: ”VREAU SĂ FIU ULTIMA NEVASTĂ!” VEDETA CELOR 40 DE ÎNTREBĂRI DE LA KANAL D I-AR ACCEPTA IUBIREA CU O CONDIȚIE

De unde au pornit speculațiile că cei doi ar forma un cuplu

În octombrie, anul acesta, Denise Rifai și Dan Bittman au fost văzuți comportându-se mai mult decât doi prieteni. Paparazzi i-au surprins plecând împreună de la un eveniment, iar la una dintre prezentările de modă ale designerului Cătălin Botezatu, amândoi au atras privirile, în timp ce se amuzau și se bucurau unul de compania celuilalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *